به گزارش روز دوشنبه ایرنا، عبداللطیف در یك گفت و گوی رسانه ای گفت : آمریكا از خروج نیروهایش از عراق در سال 2011 پشیمان است اما توانست به مدد اجازه دولت عراق دوباره بازگردد.
وی افزود: ترامپ با موافقت و چراغ سبز دولت عراق به روشهای مختلفی می خواهد نیروهای نظامی را بازگرداند و نظارت بر انتخابات (پارلمانی 22 اردیبهشت) با نیروهای ویژه و ورود به الانبار و صلاح الدین و موصل شروع طرحی برای بازگشت دوباره آنها به عراق تحت نام انتخابات است.
سخنگوی عشائر عربی نینوا روز یكشنبه از ورود نیروهای آمریكایی مكلف به 'حفاظت' و نظارت بر انتخابات به استان های نینوا و اربیل و الانبار خبر داد و گفت این نیروها در دشت نینوا و مناطق مورد مناقشه میان بغداد و اربیل موضوع ماده 140 قانون اساسی مستقر خواهند شد.
كارشناسان عراقی می گویند آمریكایی ها به روشهای مختلف تلاش می كنند و بحرانهایی را یكی پس از دیگری به وجود می آورند تا بتوانند نیروهایشان را برای مدتی طولانی تر در منطقه مستقر كنند و ماموریت های رزمی مشكوك خود كه گروههای تروریستی را به وجود آورده و سلاح و پول در اختیار آنها قرار داده است را ادامه دهد تا همچنان برای سیاست های پلید خود عواملی در منطقه داشته باشد.
خاورم**380**
وزیر دادگستری سابق عراق: استقرار آمریكایی ها در مناطق آزاد شده اشغالگری جدید است
۱۴ اسفند ۱۳۹۶، ۱۰:۱۸
کد خبر:
82851875
![وزیر دادگستری سابق عراق: استقرار آمریكایی ها در مناطق آزاد شده اشغالگری جدید است وزیر دادگستری سابق عراق: استقرار آمریكایی ها در مناطق آزاد شده اشغالگری جدید است](https://img9.irna.ir/old/Image/1396/13961214/82851875/N82851875-72218480.jpg)
بغداد - ایرنا - 'وائل عبداللطیف' قاضی و وزیر سابق دادگستری عراق می گوید استقرار نیروهای آمریكایی در موصل برای نظارت بر انتخابات گام نخست برای بازگشت دوباره به عراق است.