به گزارش ایرنا، علی خلیلی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: صدور مجوز برای 42 تشكل مردم نهاد جوانان در استان نیز در دست اقدام است.
وی به تنوع زمینه فعالیت تشكل های مردم نهاد استان اشاره كرد و ادامه داد: هم اكنون زمینه فعالیت 29 تشكل مردم نهاد جوانان استان در موضوعات اجتماعی، 26 تشكل در موضوعات فرهنگی و 11 تشكل نیز در زمینه علمی و پژوهشی است.
به گزارش ایرنا، بر اساس نتایج سرشماری سال 95، بیش از 25 درصد از جمعیت استان زنجان 15 تا 29 سال سن دارند.
بر اساس گزارش دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان، در زمان حاضر حدود 400 تشكل و سازمان مردم نهاد در سطح استان زنجان فعالیت دارند كه این تعداد نسبت به سال 92 نزدیك سه برابر افزایش داشته است.
سازمان غیردولتی (NGO) به مجموعه ای از افراد هم هدف و داوطلب با گرایش های غیر سیاسی و غیر انتفاعی گفته می شود كه برای تحقق اهداف مشترك خیرخواهانه، گرد هم جمع شده و طبق ضوابط و قوانین خاصی به انجام فعالیت های مشخص می پردازند.
فعالیت داوطلبانه از مهم ترین ویژگی های سازمان های مردم نهاد (سمن ها) است.
7312/6085
![70 درصد سمن های زنجان در دولت تدبیر و امید مجوز گرفتند 70 درصد سمن های زنجان در دولت تدبیر و امید مجوز گرفتند](https://img9.irna.ir/old/Image/1397/13970224/82915120/N82915120-72349205.jpg)
زنجان – ایرنا – مدیركل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: از مجموع 66 مجوز صادر شده برای فعالیت تشكل های مردم نهاد جوانان در این استان، 46 مورد آنها در دولت تدبیر و امید صادر شده است.