به گزارش خبرنگار ایرنا، نیكی هیلی عصر چهارشنبه در نشستی كه به درخواست سازمان همكاری اسلامی و اتحادیه عرب برگزار شد، برای تشریح قطعنامه پیشنهادی خود كه در مقابل قطعنامه پیشنهادی این دو نهاد اسلامی است، این مطلب را مطرح كرد.
وی اینگونه سخنان خود را شروع كرد كه امروز اتفاقات بزرگی در دنیا روی می دهند و افزود: در نیكاراگوئه مردم در حال تظاهرات هستند و بیش از ۱۴۶ نفر در دو ماه گذشته توسط دولتشان كشته شده اند. اما ما امروز در مورد نیكاراگوئه صحبت نمی كنیم.
نماینده آمریكا ادامه داد: مردم ایران ماه هاست كه علیه دولتشان تظاهرات می كنند. هزاران نفر دستگیر شده اند و بیش از ۲۵ نفر كشته شده اند؛ اما ما در مورد ایران صحبت نمی كنیم.
هیلی اضافه كرد: بدترین بحران انسانی دنیا در یمن اتفاق افتاده است و میلیون ها نفر در خطر مرگ از گرسنگی هستند و در میانمار بیش از یك میلیون نفر در یك طرح پاكسازی قومیتی از خانه هایشان بیرون رانده شده اند اما ما در مورد یمن یا میانمار حرف نمی زنیم.
نماینده آمریكا در سازمان ملل متحد اظهار كرد: ما امروز جمع شده ایم و در مورد غزه صحبت كنیم چون حمله به اسرائیل برای برخی به بازی محبوبشان تبدیل شده است.
هیلی ماهیت قطعنامه ضد صهیونیستی را سیاسی و یكطرفه دانست و گفت: حتی یك بار به حماس كه هر بار خشونت علیه اسراییل را شروع می كند، اشاره نشده است.
وی با بیان اینكه این قطعنامه های یك طرفه هرگز به صلح بین اسرائیل و فلسطین كمك نمی كند، افزود: اما هدف این قطعنامه صلح نیست و احتمال می دهم كه حتی دوستان تركیه ای ما می دانند كه تصویب این قطعنامه چیزی را تغییر نخواهد داد.
نماینده آمریكا در سازمان ملل متحد تاكید كرد: اما برای این خوب است كه مردم در كشورمان فكر كنند كه ما كاری كرده ایم، این قطعنامه هیچ كمكی به صلح نمی كند و تنها به مردم غزه می گوید كه رهبرانشان نقشی در زجر آنها ندارند.
هیلی مدعی شد: اگر صادق بودیم می گفتیم كه در هیچ طرفی بازیگران صد در صد خوب وجود ندارد، اسرائیل در ۲۰۰۵ از غزه خارج شد و حماس رهبر این منطقه بوده است اما بعد از 11 سال غزه تنها چند ساعت در روز برق دارد. وی تصریح كرد: این قطعنامه حماس را در بحران اخیر به هیچ وجه مسئول نمی داند و همه چیز را به گردن اسرائیل می اندازد. گزینه های انتخاب برای مجمع عمومی مشخص است؛ به صلح یا به افزایش نفرت كمك كند.
نماینده آمریكا اضافه كرد: این رای نشان می دهد كه كدام كشورها به دقیق بودن و حقیقت اهمیت می دهند و كدام یك به مسایل سیاسی خودشان. به خاطر صلح، از همگی می خواهم به بخش اصلاحی پیشنهاد شده از طرف آمریكا رای دهند.
نظامیان صهیونیستی از ماه مارس(اردیبهشت) تا كنون بیش از 120 نفر از شهروندان غیر نظامی فلسطینی را كشته و حدود 12 هزار نفر را زخمی كرده اند.
پیش از این، كویت قطعنامه ای را به شورای امنیت پیشنهاد داد كه نماینده آمریكا آن را وتو كرد و اجازه نداد جنایات صهیونیست ها محكوم شده و كمیته ای برای بررسی جنایات صورت گرفته تشكیل شود.
اروپام*1429
نماینده آمریكا:
تصویب قطعنامه علیه اسرائیل چیزی را تغییر نمی دهد
۲۴ خرداد ۱۳۹۷، ۰:۱۶
کد خبر:
82942541
![تصویب قطعنامه علیه اسرائیل چیزی را تغییر نمی دهد تصویب قطعنامه علیه اسرائیل چیزی را تغییر نمی دهد](https://img9.irna.ir/old/Image/1397/13970324/82942541/N82942541-72387646.jpg)
نیویورك- ایرنا- نماینده دائم آمریكا در سازمان ملل متحد، برگزاری نشست اضطراری برای رای گیری درباره قطعنامه پیشنهادی علیه جنایات صهیونیست ها را سیاسی دانست و گفت: این مساله هیچ چیزی را تغییر نمی دهد و به صلح كمك نمی كند.