نادر قاضی پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاكید بر اینكه رهبر معظم انقلاب با ابلاغ سیاست های كلی اقتصاد مقاومتی نقشه جامعی برای آینده كشور ترسیم كردند، افزود: ایران تجربه 40 ساله در مقابله با سنگین ترین تحریم ها را دارد و در شرایط كنونی نیز مستحكم تر از گذشته از موانع عبور خواهد كرد.
وی با تاكید بر حمایت روزافزون از تولید داخلی، بیان كرد: ایران در دوران جنگ تحمیلی نیز اهداف اقتصاد مقاومتی را همچون مصرف تولید داخلی، افزایش كیفیت تولیدات، دانش بنیان كردن تولید، غلبه بر مصرف گرایی، تورم و بیكاری و خنثی سازی تحریم ها را در پیش گرفته بود و در شرایط كنونی نیز با تولید داخلی هواپیما و تمرین خودباوری می تواند آینده روشنی را رقم بزند.
قاضی پور تاكید كرد: به جای واردات باید به تولید داخلی بیاندیشیم و اگر تولید نواقصی دارد باید بر طرف كنیم و به این مهم توجه كنیم كه تنها با توان داخلی می توانیم روی پای خود بایستیم.
وی خودباوری و خوداتكایی و وابسته نبودن به بیگانگان را دستور قرآن كریم عنوان كرد و افزود: كتاب آسمانی به مسلمانان سفارش كرده است تا به اجانب تكیه نكنند.
عضو كمیسیون صنایع و معادن مجلس اضافه كرد: نباید چشم به دست بیگانه بدوزیم بلكه با تولید داخلی از خودرو گرفته تا هواپیما از ظرفیت ها و داشته های خود استفاده كنیم.
وی افزود: پایند نبودن آمریكا به تعهدات بین المللی مساله تازه ای نیست و در طول تاریخ همواره چهره پلیدی از خود نشان داده است؛ بنابراین ماندن یا رفتن آمریكا از برجام نمی تواند مسیر اقتصادی ایران را تعیین كند بلكه ظرفیت های داخلی و عزم همگانی است كه می تواند پوچ بودن تهدیدها و تحریم ها را نشان دهد.
به گزارش ایرنا مقام معظم رهبری نیز با اشاره به توطئه های دشمنان علیه نظام اسلامی در سخنرانی روز عید فطر امسال فرمودند:' امروز توطئهی دشمن عبارت است از فشار اقتصادی به تودهی ملّت ایران برای اینكه اینها را خسته كنند، برای اینكه اینها را ناامید كنند؛ این را بدانید كه همه باید در این زمینه تلاش كنند؛ هم دولت باید تلاش كند، هم مسئولین باید تلاش كنند؛ دولت، یعنی مجموعهی دستگاههای حاكمیّتی. بحمدالله، خوشبختانه یك كانون مركزیای برای رسیدگی به این امور با حضور رؤسای سه قوّه و فعّالانِ مسئولانِ قوای سهگانه تشكیل شده است كه این مسئله -مسئلهی مهمّ اقتصاد- را قدمبهقدم دنبال كنند و تصمیمهای قاطع بگیرند و اجرا كنند؛ این كار باید انشاءالله با جدّیّت دنبال بشود'.
توافق هسته ای برجام (برنامه جامع اقدام مشترك) بیست و سوم تیرماه سال 1394 (چهاردهم ژوئیه 2015) در وین بین نمایندگان جمهوری اسلامی ایران، اتحادیه اروپا و گروه 1+5 شامل انگلیس، فرانسه، آمریكا، روسیه، چین و آلمان امضا شد.
با اجرای برجام از دی ماه 1394، مقام های ایرانی بارها به كارشكنی های طرف مقابل به ویژه آمریكا برای اموری مانند ارتباط های مالی و تجاری اعتراض كرده اند؛ ترامپ كه از بهمن سال 1395 به عنوان رییس جمهوری آمریكا بر سر كار آمد، بارها بر پایان دادن به برجام تاكید كرد و سرانجام در 18 اردیبهشت سال جاری خروج خود از برجام را اعلام كرد.
3072/8135
![تمركز بر اقتصاد مقاومتی تهدیدهای خارجی را خنثی می كند تمركز بر اقتصاد مقاومتی تهدیدهای خارجی را خنثی می كند](https://img9.irna.ir/old/Image/1397/13970330/82947553/N82947553-72396312.jpg)
ارومیه- ایرنا- نماینده مردم ارومیه و عضو كمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: تمركز بر تولید داخلی و محور قرار دادن اقتصاد مقاومتی، تهدیدهای خارجی و از جمله خروج آمریكا از برجام را خنثی می كند.