به گزارش ايرنا صفر فضلي شامگاه چهارشنبه در نشست احزاب استان قزوين كه در استانداري برگزار شد افزود: راه اندازي اين خانه همواره از مطالبات فعالان سياسي استان بوده است و حتي برخي از احزاب استان نيز مكان هايي را براي راه اندازي اين خانه پيشنهاد داده بودند.
فضلي گفت:با توجه به مناسب نبودن فضاهاي پيشنهادي، مكان مناسب ديگري جانمايي شده است و در هفته وحدت افتتاح مي شود.
اين مسئول با اشاره به فعاليت احزاب در استان، اضافه كرد: برخي احزاب اصلاح طلب قزوين هنوز مجوز فعاليت در استان دريافت نكرده اند و لازم است كه خانه مركزي آنها در استان راه اندازي شود.
فضلي خاطرنشان ساخت: دولت براي خانه احزاب، فراكسيون اصلاحات، اصولگرايان و اعتداليون، يارانه اي در نظر گرفته است كه در صورت داشتن مجوز و فعاليت به آنها پرداخت مي شود.
وي گفت: تمهيدات و شرايط لازم براي صدور مجوز فعاليت استاني احزاب ظرف 24 ساعت فراهم شده است و از اين نظر مشكلي در استان وجود ندارد.
6101* 9925
![خانه احزاب قزوين به زودي راه اندازي مي شود خانه احزاب قزوين به زودي راه اندازي مي شود](https://img9.irna.ir/old/Image/1397/13970823/83099923/N83099923-72659412.jpg)
قزوين – ايرنا – مدير كل دفتر امور سياسي و انتخابات استانداري قزوين گفت: خانه احزاب استان با توجه به حضور 51 حزب مجوز دار در قزوين به زودي راه اندازي خواهد شد.