به گزارش ایرنا، حجت الاسلام 'محمد حسن ابوترابی فرد' دوشنبه شب در ویژه برنامه سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی كه در رواق بزرگ امام خمینی( ره ) حرم مطهر رضوی برگزار شد، افزود : اقتصادی پویاست كه دانش بنیان باشد نه اقتصادی كه ریشه آن درآمدهای نفتی باشد.
وی تصریح كرد : باید در دهه چهارم انقلاب برای تبدیل اقتصاد ایران به یك اقتصاد پویا تلاش كرد و این مهم در صورت اجرای اقتصاد مقاومتی محقق می شود.
حجت الاسلام ابوترابی فرد با بیان اینكه اصول اقتصاد مقاومتی مبتنی بر دانش و پرهیز از اسراف است، گفت : هم اكنون مصرف انرژی در ایران خیلی بالاست.
وی با اشاره به مصرف روزانه 650 میلیون متر مكعب گاز در كشور ادامه داد : بیش از 80 درصد از این میزان در بخش خانگی مصرف می شود.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت : ایران باید به كارخانه بزرگ تولید كالا و خدمات با بهترین كیفیت و كمترین هزینه تمام شده تبدیل شود.
وی با بیان اینكه باید تدریجا اقتصاد ایران بر شانه های ملت ایران قرار گیرد، تصریح كرد : اگر دولت به وظایف حاكمیتی بپردازد راه برای مشاركت مردم و رشد اقتصاد ملی هموار می شود.
حجت الاسلام ابوترابی فرد با شاره به اینكه هم اكنون بودجه شركتهای دولتی 600 هزار میلیارد تومان است، افزود : این امر بیانگر این است كه این اقتصاد مردمی نیست.
وی ادامه داد : اقتصاد پویا، اقتصاد دولتی نیست و امروزه انقلاب اسلامی ایران با استفاده از زیرساختهای اقتصادی می تواند به سرعت راه را برای تبدیل ایران به یك مجموعه بزرگ اقتصادی هموار كند و در سایه كار مفید راه را برای تولید ثروت و ارتقاء رفاه عمومی هموار كند.
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت : برای تحقق اقتصاد مقاومتی قدم اول را باید مسوولین در مجلس و دولت بردارند و در گام بعدی مردم با رعایت مدیریت مصرف زمینه را فراهم سازند.
حجت الاسلام ابوترابی فرد با تاكید بر اینكه ریشه های انقلاب را باید با علم عقیده و حضور مردم مستحكم كرد، افزود: مشاركت مردم مهمترین ویژگی انقلاب ملت ایران بود.
وی تصریح كرد: هنگام پیروزی انقلاب اسلامی هیچ قدرت خارجی در كنار این انقلاب حضور نداشت و امواج پرخروش مردم منشا اقتدار و حركت پرخروش بود.
حجت الاسلام ابوترابی فرد با اشاره به اینكه مساجد نقطه آغاز انقلاب و حركتهای مردمی بود، اظهار كرد: رمز اقتدار و بالندگی نظام جمهوری اسلامی ایران پس از 36 سال، اسلامیت و مردمی بودن آن است.
وی بیان كرد: درزمانی كه دین و اخلاق از جوامع بشری رخت بر بسته بود ، خداوند در انقلاب ایران قدرت دین را به نمایش گذاشت.
حجت الاسلام ابوترابی فرد گفت: تمام اقتدار نظام اسلامی با حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن و شكوه انقلاب با حضور مردم در پای صندوق های رای تداعی می شود.
به گفته وی ایران هم اكنون به یك قدرت دفاعی بزرگ در منطقه تبدیل شده اما این اقتدار برآمده از قدرت نظامی نیست بلكه از حضور و مشاركت ملت ایران نشات می گیرد.
حجت الاسلام ابوترابی فرد با اشاره به اینكه انقلاب ایران مهمترین تكیه گاه مقاومت اسلامی در دنیاست، افزود : اگر انقلاب ایران یك انقلاب دینی نبود امروز تفكر انقلاب در غزه، بیروت و لبنان حضور نداشت.
وی با بیان اینكه حضور آرمان امام راحل در دنیای اسلام به دلیل هویت دینی انقلاب است، تصریح كرد : حلقه پیوند ملتهای منطقه با ایران اسلام و دین است.
حجت الاسلام ابوترابی فرد ادامه داد : برای اینكه نظام سیاسی با اقتدار در مسیر سلامت دنیا و آخرت قدم بردارد باید تار و پودش بر مبنای آموزه های اسلامی باشد.
وی گفت : علیرغم اینكه هویت نظام اسلامی و قانون اساسی ایران بر پایه اسلام است اما مدیریت اسلامی در تمام سطوح مدیریتی كشور جاری نیست.
نائب رییس مجلس شورای اسلامی : باید در راستای ارتقاء اسلامیت نظام گام بر داریم.
وی با بیان اینكه ملتهای دنیا امروز اسلام را با تفكر اندیشه و زندگی ساده امام راحل می شناسند، گفت: انقلاب اسلامی امام را به جهان اسلام و دنیا معرفی كرد.
حجت الاسلام ابوترابی فرد با تاكید بر اینكه سردار سلیمانیها در سایه انقلاب اسلامی شناخته می شوند، ادامه داد : انقلاب اسلامی راه را برای معرفی علمای دین و سیاستمداران و شهدای هسته ای متعهد فراهم نموده است.
وی ادامه داد : رسیدن به سعادت در گرو روی آوردن به آموزه های دین در همه عرصه های زندگی است.
حجت الاسلام ابوترابی فرد افزود : به هر میزان كه بازار ما به نور دین مزین شود سلامت اقتصادی بیشتر خواهد شد و به هر اندازه كه سیاست با دین رقم بخورد از سستی و رذایل فاصله خواهد گرفت.
وی تصریح كرد: درست است كه در كشور از مشكلات اقتصادی رنج می بریم اما ملت ایران به واسطه دین و اسلام به عنوان نماد شكوه و اقتدار در دنیا مطرح است.
نائب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینكه اسلام مردم عراق، لبنان، سوریه، مصر، یمن و فلسطین را با ملت ایران پیوند زد ، گفت: زمانی لبنان و بویژه بیروت محل عیاشی سران عرب بود ولی انقلاب اسلامی این كشور را به مشت گره شده ای بر سینه استكبار و صهیونیست تبدیل كرد .
وی افزود: استكبار برای مقابله با ترویج و اقتدار اسلام در دنیا برآن شد كه اسلام ارائه شده توسط امام راحل را به صورت یك اسلام سیاه و زشت در برابر ملتهای جهان مطرح كند.
حجت الاسلام ابوترابی فرد افزود: در این راستا استكبار در اتاقهای فكر سیا و موساد با طراحی جریانهای افراطی به نام اسلام و با عنوان الله اكبر، چهره زشتی از اسلام را به نمایش گذاشت تا چهره انقلاب را در دنیا وارونه كند.
وی گفت : این حركت با شكل گیری طالبان پاكستان و افغانستان آغاز و با داعش ادامه یافت.
حجت الاسلام ابوترابی فرد با بیان اینكه نطفه داعش در زمان صدام بسته شد ، تصریح كرد: هسته های تندروی رادیكال كه از اسلام جز خشونت و كشتار نمی فهمیدند در بغداد شكل گرفت اما خدا به دست دشمنان اسلام ریشه صدام را كند.
وی با اشاره به اینكه امروز دولت عراق متحد درجه اول جمهوری اسلامی در منطقه است، ادامه داد: جریان های تكفیری با حمایت غرب و دلارهای نفتی و سلاح های آمریكایی در منطقه رشد یافت.
به گفته نائب رئیس اول مجلس شورای اسلامی اگر دلار نفتی نبود طالبان شكل نمی گرفت.
وی ادامه داد : امروز شاهدیم كه ملت مظلوم پاكستان كه بیشترین آسیب را از جریان طالبان می بیند، روزی از جریان طالبان دفاع می كرد .
به گفته حجت الاسلام ابوترابی فرد هیچ گاه باطل دوام نخواهد داشت آنچه می ماند حق است و باطل جولان دارد اما دوام ندارد.
وی تصریح كرد: چهره زشت گروه های تكفیری و تروریستی زود برای دنیا هویدا شد و امروز رسانه ها تلاش می كنند داعش را به عنوان نماد اسلام معرفی كنند و صهیونیستها نیز می كوشند این گروه تكفیری را به عنوان نماد مسلمانان معرفی كنند اما این راه به جایی نمی رسد.
وی ادامه داد : انقلاب اسلامی شجره طیبه ای است كه ریشه های قوی و مستحكم به نام ملت مسلمان دارد.
حجت الاسلام ابوترابی فرد افزود: امنیت امروز كشور در سایه اسلام به دست آمده است؛ انقلاب غذای ملتهای مسلمان و رمز حیات مسلمانان جهان است.
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی تاكید كرد : ریشه های انقلاب اسلامی را باید با علم ، عقیده و حضور مردم مستحكم كرد.
7505/1211
نایب رئیس مجلس:
اقتصاد ایران باید به یك اقتصاد پویا و دانش بنیان تبدیل شود
۲۰ بهمن ۱۳۹۳، ۲۱:۰۵
کد خبر:
81500622
![اقتصاد ایران باید به یك اقتصاد پویا و دانش بنیان تبدیل شود اقتصاد ایران باید به یك اقتصاد پویا و دانش بنیان تبدیل شود](https://img9.irna.ir/old/Image/1393/13931120/81500622/N81500622-6265266.jpg)
مشهد – ایرنا - نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: اقتصاد ایران باید به یك اقتصاد پویا و دانش بنیان تبدیل شود.