به گزارش روابط عمومي دانشگاه مازندران حجت الاسلام 'محمد رحيميان' روز دوشنبه در مراسم گراميداشت دهه مبارك فجر كه در نمازخانه پرديس دانشگاه و با حضور دانشگاهيان برگزار گرديد، شاخصه و اسلاميت انقلاب را بحث ولايت فقيه دانست و گفت: ولايت فقيه توانست اين نظام و انقلاب را حفظ كندو دشمن ضربات بسيار سنگيني را از اين ناحيه خورده است و وجه تمايز انقلاب ما با ساير انقلاب ها نيز از اين بابت است.
وي با اشاره به آياتي از كلام الله مجيد گفت: خداوند متعال از ما مي خواهد ايام و مناسبت هايي كه داراي اهميت ويژه اي بوده و تاثيرگذار و سرنوشت ساز هستند را به طور دائم يادآور شده و مد نظر داشته باشيم.
وي توجه به حوادث سرنوشت ساز را بازنگري و كسب نيروي مجدد دانست و افزود: حركت در مسير خود براي به جريان انداختن، يك امر مهم و ضروري است.
وي يكي از شاخص هايي كه امام راحل همواره به آن تاكيد داشت را استكبارستيزي دانست و گفت: امام با اين روحيه استكبار ستيزي خود توانست دست ابرقدرت ها را از دامن ملت اسلامي كوتاه كند و در بين ساير ملل اسلامي، اين روحيه را زنده كند.
وي ادامه داد: اگر امروزه توانستيم با صلابت در مقابل دشمنان بايستيم و آنها را وادار كنيم كه پاي ميز مذاكره بنشينند و از حالت زورگيري خودشان به شكست و اضمحلال برسند، تئوري امام راحل در بحث ولايت فقيه بود.
ويژه برنامه گراميداشت دهه مبارك فجر كه در نمازخانه حضرت وليعصر(عج) پرديس دانشگاه مازندران با حضور جمعي از مسئولان، كاركنان و دانشجويان دانشگاه برگزار شد بر اساس مصوبه ستاد گراميداشت دهه فجر دانشگاه مازندران تدارك ديده شده بود كه در روز دوشنبه با پخش كليپ، سخنراني و برگزاري باشكوه نماز جماعت همراه بود.ك/1
7328/6097
مسئول دفاتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي مازندران:
ولايت فقيه وجه تمايز انقلاب اسلامي ايران با ساير انقلاب هاست
۲۰ بهمن ۱۳۹۳، ۲۱:۴۱
کد خبر:
81500648
![ولايت فقيه وجه تمايز انقلاب اسلامي ايران با ساير انقلاب هاست ولايت فقيه وجه تمايز انقلاب اسلامي ايران با ساير انقلاب هاست](https://img9.irna.ir/old/Image/1393/13931120/81500648/N81500648-6265180.jpg)
ساري - ايرنا - مسئول دفاتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه هاي استان مازندران گفت: ولايت فقيه وجه تمايز انقلاب اسلامي ايران با ساير انقلاب هاست.