به گزارش خبرنگار ایرنا ، معاون پژوهش و برنامه ریزی اداره كل آموزش و پرورش كهگیلویه و بویراحمد در این آیین ، گفت: این جشنواره با هدف فرهنگ سازی در زمینه تولید محتوا ، كاربست آموزش های it معلمان در فرآیند یاددهی و یادگیری و معرفی توانمندی های دانش آموزان و فرهنگیان برگزار شد.
'دارفرین' افزود: در این جشنواره 350 اثر دانش آموزی در سه مقطع تحصیلی و بخش های دانشجویی ، هنرجویان ، هنرآموزان و معلمان به دبیرخانه جشنواره ارسال شد كه 31 اثر برگزیده استانی و یك اثر نیز برگزیده كشوری شد.
وی بیان كرد: نهادینه كردن فرهنگ تولیدات الكترونیكی در كهگیلویه و بویراحمد امری ضروری به نظر می رسد.
معاون آموزش راهنمایی اداره كل آموزش و پرورش كهگیلویه و بویراحمد نیز در این آیین ، گفت: هوشمندسازی مدارس از اولویت های اصلی وزارت آموزش و پرورش و گام ارزنده ای برای ترویج روزافزون استفاده از نرم افزارهای آموزشی و تولید محتوا است.
سید 'خسرو حسینی' افزود: فراگیری علوم و تكنولوژی روز از ضروریات زندگی هر انسان در عصر كنونی به شمار می رود.
'فاتحی' دبیر جشنواره نیز در این آیین ، با اشاره به اینكه ارائه طرح به ششمین جشنواره تهیه و تولید محتوای الكترونیكی از امروز آغاز شده ، گفت: علاقه مندان می توانند آثار خود را در بخش تهیه و تولید محتوای الكترونیكی و خاطره و تجربه آموزشی ارائه دهند.
در این جشنواره صاحبان 31 اثر در بخش های فرهنگی و دانش آموزی با اهدای لوح سپاس و جوایز ارزنده مورد تجلیل قرار گرفتند. ك/2
671/7535
ياسوج - پنجمين جشنواره تهيه و توليد محتواي الكترونيكي روز چهارشنبه با حضور جمعي از مسوولان اجرايي ، فرهنگيان و دانش آموزان محقق و توليدكننده محتواي آموزشي و پژوهشي كهگيلويه و بويراحمد در ياسوج برگزار شد.