۱۳ بهمن ۱۳۹۰، ۱۳:۲۲
کد خبر: 30794379
T T
۰ نفر

برلين - فعالين ضد جنگ در آلمان برنامه ريزي گسترده اي را براي اعتراض به برگزاري نشست موسوم به 'كنفرانس امنيتي مونيخ' تدارك ديده اند.

به گزارش ایرنا، این فعالان با تشكیل 'كمپین مخالفان كنفرانس امنیتی مونیخ' در نظر دارند، همزمان با آغاز نشست كنفرانس امنیتی مونیج، تجمعات اعتراض آمیزی مقابل محل برگزاری این نشست ترتیب دهند و درخواست انحلال آن را مطرح كنند.

چهل و هشتمین نشست امنیتی مونیخ 15 بهمن ماه با حضور مقامات سیاسی، امنیتی و نظامی بیش از 80 كشور جهان در شهر مونیخ آلمان آغاز و تا روز یكشنبه ادامه خواهد یافت.

وزیران امور خارجه و دفاع آمریكا و روسیه نیز در این نشست حضور خواهند داشت.

كمپین مخالفان كنفرانس امنیتی مونیخ معتقدند كه این نشست در واقع گردهمایی جنگ طلبان ناتو است و به همین دلیل ضرورت دارد، برای همیشه برگزاری این نشست لغو شود.

فعالان ضد جنگ در آلمان در دعوتنامه حضور در این تجمع اعتراض آمیز كه در پایگاه های خبری مختلف منتشر شد، اعلام كردند: از روزهای آخر این هفته، استراتژیست های جنگی كه عمدتا از كشورهای عضو ناتو و اتحادیه اروپا هستند، در مونیخ گردهم می آیند تا در مورد سیاست های جنگ طلبانه خود گفت و گو كنند.

در این فراخوان همچنین آمده است: نظامیان عالیرتبه، نمایندگان دولت و شركت های سازنده تسلیحات نظامی در این نشست درمورد تشكیل ائتلاف های جنگی رایزنی می كنند و هماهنگی های لازم را برای اجرای تاكتیك های نظامی خود به منظور دخالت نظامی در همه جهان بعمل می آورند.

این اعلامیه می افزاید: آلمان مركز پشتیبای نظامی برای جنگ های تهاجمی آمریكا و ناتو در نقاط مختلف جهان است و از گذشته تاكنون این كشور در جنگ های زیادی، آمریكا و دیگر جنگ طلبان را همراهی كرده كه این ناقض قانون اساسی آلمان است.

در بخش دیگری از اعلامیه دعوت به حضور در تظاهرات اعتراضی مونیخ با اشاره به جنگ هایی كه در 20 سال گذشته با حضور ناتو در كشورهایی چون یوگسلاوی، افغانسان، عراق و لیبی به وقوع پیوسته است، آمده است: كنفرانس امنیتی مونیخ یك مكان تبلیغاتی برای توجیه آغاز جنگ جدید است.

'اعتراض به معاملات جنگی در نشست امنیتی مونیخ'، 'پایان دادن به ماموریت های نظامی آلمان در خارج از كشور'، 'عقب نشینی فوری ارتش آلمان از افغانستان'، 'انحلال كامل ارتش آلمان'، 'پایان دادن آلمان به صادرات تسلیحاتی خود به دیگر كشورها'، 'خروج آلمان از ناتو و اینكه این كشور در هیچ دستگاه نظامی اتحادیه اروپا حضور نداشته باشد' و 'انحلال كنفرانس امنیتی مونیخ برای همیشه' از مهمترین درخواست های مخالفان در طول برگزاری نشست امنیتی مونیخ خواهد بود.

در پایان اعلامیه مخالفان نشست مونیخ تاكید شده است: بشریت امروز نه به ناتو و نه به پیمانهای نظامی دیگر نیازی ندارد، بلكه بشر امروز نیازمند صلح، كاهش تسلیحات و عدالت اجتماعی است.

انتظار می رود امسال نیز چون سالهای گذشته هزاران پلیس برای تامین امنیت این نشست در اطراف هتل 'بایریشر هوف'، محل برگزار نشست مستقر باشند. معمولا تا شعاع یك كیلومتری این هتل از ورود مردم جلوگیری می شود.

در سالهای گذشته تظاهرات مخالفان برگزاری این نشست به خشونت كشیده می شد.

روابط بین ناتو و روسیه، افزایش اهمیت آسیا در جهان، بررسی تحولات در برخی كشورهای عربی و شمال آفریقا و همچنین پیامدهای بحران اقتصادی جهانی از جمله موضوعات قابل طرح در نشست امنیتی دو روزه مونیخ عنوان شده است.

اروپام ** 2051** 1701**1545