#
تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 88/05/07
علمی آموزشی.پزشکی.چای.استخوان
نوشیدن چای به ویژه انواع چای سیاه و چای چینی اولانک (بین سبز و سیاه ) به
مدت طولانی
می تواند به دلیل داشتن فلورین سمی، موجب تضعیف استخوانها شود.
به گزارش تایم او ایندیا، محققان موسسه سلامت تویاما در ژاپن از وجود این
ماده شیمیایی در نوشیدنی هایی مانند چای اولانک و چای سیاه خبر دادند.
نتایج این تحقیقات در نشست انجمن ژاپنی تحقیقات زیست پزشکی که اخیرا در
توکیو برگزار شد،
منتشر گردیده است.
پژوهشگران تایید کردند که غلظت فلورین در چای از حد استاندارد این ماده
در آب لوله کشی بالاتر است. به گفته آنها در 70 درصد از 130 نمونه بررسی
شده این موضوع به تایید رسیده است.
هیچ معیاری برای میزان فلورین در چای سبز سیاه و اولانک وجود ندارد، اما
برای آب لوله کشی و آب صنعتی این میزان کمتر از 8/0 میلیگرم در لیتر و
برای آب معدنی نیز زیر دو میلیگرم در لیتر است.
پژوهشگران با انجام تحقیقاتی بر روی ساکنان منطقه ای در چین دریافتند
استخوانهای افرادی که به مدت طولانی آب و نوشیدنی های حاوی مقادیر زیادی
فلورین می نوشند مستعد شکستگی است.
به گفته دانشمندان این افراد در معرض خطر فوری قرار ندارد؟ با این حال
بهتر است برای چای نیز استانداردی تهیه و اعلام شود.