۴ اردیبهشت ۱۳۸۱، ۰:۰۱
کد خبر: 5551861
T T
۰ نفر
# مشهد ، ایرنا سوم اردیبهشت 1381 برابر با 23 آوریل 2002 مدیرعامل کارخانجات کنسرو سردخانه رضوی مشهد ( مرکز استان خراسان - شمال شرق ایران ) گفت : بیش از 85 درصد از عصاره میوه تولیدی این مجتمع به خارج از ایران صادر می شود. "فرامرز مرادی" روز چهارشنبه میزان تولید عصاره و آب میوه دراین مجتمع را سالانه پنج هزار تن عنوان کرد. وی افزود : محصولات صادراتی این واحد شامل عصاره میوه ، آب میوه ، رب گوجه فرنگی ، کنسرو نخود سبز و انواع پوره میوه جات می باشد. وی گفت : سال گذشته همچنین یک هزار و 346 تن انواع محصولات منجمد و پوره ، دو هزار و 570 تن کنستانتره و یک هزار و 900 تن آب میوه در این واحد تولید شد که به ترتیب از رشدی معادل 75 ، 40 و 17 درصد برخوردار بوده است . مرادی افزود : سال گذشته 215 تن سس مایونز در این واحد تولید و به بازار مصرف عرضه شد. وی گفت : درحال حاضر سالانه شش هزار تن رب گوجه فرنگی ، دو هزار و 270 تن انواع کمپوت و کنسرو ، دو هزار و 500 تن کنستانتره میوه ، دو هزار و 500 تن آب میوه ، 625 تن مربا ، 112 تن انواع ترشیجات ، 900 تن محصولات پلاستیکی ، 10 تن بذر اصلاح شده گوجه فرنگی در واحدهای مختلف مجتمع کارخانجات کنسرو سردخانه رضوی تولید می شود. وی همچنین از دریافت گواهینامه بین المللی ایزو 9002 و ایمنی و بهداشت غذا "HACEP " دراین مجتمع خبرداد. مدیرعامل کارخانجات کنسرو و سردخانه رضوی افزایش توان تولید دربخش های دارای مزیت و نیز تولید آب میوه انار، کنسرو و خاویار بادمجان، آب میوه های مخلوط را از جمله برنامه های در دست اقدام این شرکت عنوان کرد. شرکت کنسرو و سردخانه رضوی یکی از 17 واحد صنعتی و معدنی سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی است که در بخشهای صنایع تبدیلی ، خدمات سردخانه ای و تولیدات پلاستیکی فعالیت دارد. * 1447 *
۰ نفر