سرپرست دفتر تغذیه وزارت بهداشت:
تغذیه در محیطهای کار باید متناسب با میزان تحرک باشد
..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 90/06/13
اجتماعی.بهداشت.سلامت
تهران - سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش
پزشکی گفت: تغذیه در محیطهای کار باید متناسب با میزان تحرک بوده و از
تعادل و تنوع برخوردار باشد.
به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،
دکتر زهرا عبداللهی با اشاره به این که نقش تغذیه مناسب در سلامت عمومی و
بازده کاری به اثبات رسیده است، افزود: کارکنان برای حفظ سلامت خود به
تغذیه مناسب نیاز دارند و اضافه وزن و چاقی از عواقب پشت میز نشینی و کم
تحرکی در محیطهای کار است همچنین تغذیه در محیطهای کار باید متناسب با
میزان تحرک افراد باشد.
وی ادامه داد مصرف قندها و کربوهیدرات های ساده مثل قند و شکر، نان های
سفید و برنج سفید در محیط کار اگر چه در کوتاه مدت به بالا رفتن قند خون
کمک می کند، ولی با تحریک ترشح انسولین، ورود گلوکز به سلول را تسریع
کرده و در نهایت کاهش قند خون و عوارض ناشی از آن مانند خستگی، خواب
آلودگی و کاهش بازده کاری را به دنبال دارد.
عبداللهی با بیان این که چگونگی تغذیه در محیط کار می تواند به ایجاد
استرس نیز کمک کند، گفت: استرس همراه با تغذیه نامناسب و بی تحرکی،
زمینه را برای ابتلا به بیماری های مزمن فراهم می کند.
به گفته این متخصص تغذیه، مصرف مداوم کربوهیدرات ها و غلات مانند انواع
کیک، کلوچه و بیسکویت با توجه به کالری بالایی که دارند می تواند سبب
اضافه وزن و چاقی به ویژه در افرادی که فعالیت بدنی کمی در محل کار دارند
، شود.
عبداللهی گفت: با تغییرات جزئی از جمله کاهش مصرف قند و کافئین مصرفی در
محیط کار و رعایت اصول تنوع در برنامه غذایی روزانه می توان به حفظ تعادل
قند خون و افزایش دریافت مواد مغذی کمک کرد که نتیجه آن علاوه بر حفظ
سلامت و کاهش عوامل خطر بیماری های مزمن، افزایش کارایی و بازده کاری
کارکنان در محیطهای کار است.
اجتمام **1569**9105**
شماره 018 ساعت 11:35 تمام