۱۲ فروردین ۱۳۸۷، ۰:۰۱
کد خبر: 6165489
T T
۰ نفر
شهروندان تهرانی: 12 فروردین ارمغانی گرامی از حماسه انقلاب اسلامی است ...................................................................
تهران بزرگ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 12/01/87 داخلی.اجتماعی.مناسبت ها.12 فروردین.
شماری از شهروندان و برخی مسوولان تهرانی معتقدند ملت مسلمان ایران در 12 فروردین ماه 1358 ارمغانی ماندگار و بزرگ بر صفحات زرین و غرورآفرین تاریخ انقلاب اسلامی رقم زد.
آنان درگفت وگوبا خبرنگارایرنااظهارداشتند: همه پرسی 12 فروردین 58، نقطه عطفی درتاریخ سیاسی اسلام است و دستاوردهای این روز که باخون هزاران شهید گرانقدر آبیاری شده، باید حفظ و نگهداری شود.
یک کارمند با گرامیداشت سالروز استقرارنظام جمهوری اسلامی گفت: مردم ایران باشرکت در همه پرسی 12 فروردین ماه، هویت آزاده خود رابه جهان نشان دادند.
حسین غفاری افزود: این بار پرچم سبزمحمدی با ریخته شدن خون هزاران جوان ایرانی توسط دژخیمان پهلوی و استکبارجهانی، برای همیشه تاریخ به اهتزاز درآمد.
محمد شادمانی دانش آموزسال آخرمقطع متوسطه گفت: درهمه پرسی 12 فروردین 58، مردم ایران با 2/98 درصد آرای خود به استقرار جمهوری اسلامی در ایران پاسخ مثبت دادند.
وی افزود: ملت ایران در این روز با حضور گسترده خود در پای صندوق های رای و دادن رای "آری" به نظام جمهوری اسلامی ایران، آن را تثبیت کردند.
یک زن خانه دار تهرانی نیز دوازدهم فروردین را روز فریادهای آتشین اسلامخواهی دلاورمردان ایران دانست.
فتانه عباسی گفت: دراین روز، ملت غیور مابا رای مثبت به نظام خواستار کوتاه شدن دست استکبار جهانی از سرنوشت کشور خود شدند.
مرضیه بخشنده از دیگربانوان تهرانی گفت: مردم ایران در روز همه پرسی تثبیت جمهوری اسلامی ایران شعارهای "استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی" و"نه شرقی و نه غربی" را به سر منزل مقصود رساندند.
وی اظهارداشت: بی شک روز دوازدهم فروردین ماه سال 58 سالروز استقرار نظام جمهوری اسلامی در اذهان مردم شریف و درد کشیده ایران همواره جاودان خواهد ماند، روزی که مردم باصف های طولانی درجلوی صندوق های رای، صدای "آری" را با 2/98 درصد آرای خود به دنیا اعلام کردند.
حسین محمدی از کسبه تهران گفت: مردم در دوازدهم فروردین 58 با خلق حماسه ای عظیم بارای قاطع به استقرار و تثبیت جمهوری اسلامی صحه گذاشتند.
وی اظهارداشت: ما باید حفظ دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی به رهبری خردمندانه حضرت آیت الله خامنه ای راباحضور آگاهانه ملت در تمامی صحنه ها به منصه ظهور بگذاریم.
یک شهرونددماوندی نیزگفت: دوازدهم فروردین ماه یادآور روزی است که در پرتوعنایات الهی و رهبری های داهیانه حضرت امام خمینی (ره ) ، ملت غیور و انقلابی ایران با حضور یکپارچه و منسجم خود در پای صندوق های رای به نظام جمهوری اسلامی، پاسخ "آری" گفتند.
ناصر رسولی افزود: دوازدهم فروردین 58، روزی بود که استکبارجهانی با وجود قدرت شیطانی خود برای همیشه از سلطه بر ایران اسلامی ناامید شد.
وی اظهارداشت: مردم ایران به خصوص بانوان با رای مثبت به جمهوری اسلامی از جایگاه مناسبی برخوردار شدند و هویت گمشده خود را باز شناختند.
یکی ازاساتیددانشگاه نیز گفت: مطالعه و مرور کتاب هایی در زمینه انقلاب اسلامی برای جوانان امری ضروری است که باید با خواندن آنها قدر آزادی و آرامش موجود در جامعه را بدانند.
حمیدرضا ربیعی افزود: هر ورق از تاریخ ایران برای همه ایرانیان افتخار است و روز جمهوری اسلامی ایران، بزرگترین افتخارما در طول تاریخ می باشد.
وی اضافه کرد: مهمترین دستاوردحکومت اسلامی علاوه برتصویب قانون اساسی، اشاعه فرهنگ اسلامی درسراسرجهان است و امروزایران اسلامی تنها از آن مردم این کشور نیست بلکه متعلق به همه جهان است.
وی عمل کردن به قانون اساسی را موجب تحول و رونق در جامعه اسلامی دانست و افزود: تلاش برای حفظ ونگهداری دستاوردهای انقلاب اسلامی تکلیفی بزرگ و امری واجب برای همه ایرانیان است.
رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز گفت: در روز 12 فروردین 1358 ، مردم ایران برای نخستین بار در تاریخ سیاسی خود بطور مستقیم و آزادانه، در تغییر اساس حکومت دخالت کرده ونظام سیاسی را تعیین کردند.
حجت الاسلام "سیدحسن موذنی" افزود: مردم درآن زمان بارای دادن به جمهوریت و اسلامیت، انتظارات خود را به گوش مسوولان رساندند تا رکن مردم سالاری و اسلامیت مورد توجه قرار گیرد.
وی اظهارداشت: ارایه شکل دموکراتیک حکومت وپایه ریزی آن براساس خواست ملت، دلیل ایجاد بستر لازم در همه پرسی 12 فروردین 1358 بود.
موذنی افزود: با فاصله اندکی از آری گفتن مردم به نظام جمهوری اسلامی، امام راحل اقدام به تشکیل مجلس خبرگان وتدوین قانون اساسی کردند که مردم با مشاهده وفاداری مسوولان به وعد ها، آن را تصویب کردند.
وی تغییرنظام قضایی را متاثر ازتصویب قانون اساسی دانست و گفت: اصلاح نظام اقتصادی و بانکی براساس نظام بانکداری اسلامی باعث شد تا مردم احساس کنند قدم به قدم به خواسته های خود نزدیک می شوند.
وی "وحدت ملی" راعامل ایجاداستحکام پایه های نظام خواندوافزود: آرمان ملی بر اصولی استوار است که با حفظ آن اصول، وحدت حاصل می شود.
وی یکی دیگرازاصول تحقق وحدت ملی را عدالت در داوری همه گروه های سیاسی و اجتماعی دانست وگفت: مردم باید احساس کنند بطور یکسان ازحمایت قانون و قوه قضاییه برای حضور در عرصه های اجتماعی برخوردارند.
فرمانده بسیج منطقه تهران بزرگ هم گفت: 12 فروردین، روز اوج پیروزی ملت ایران بعد از مبارزات طولانی و سخت پس از مشروطیت بود.
سردار"سیدمحمد حاج آقامیر" افزود: دراین روز تاریخی همه نیروهای طرفدار آزادی ونجات ایران، با وحدتی بی سابقه به رهبری امام خمینی (ره ) در تایید نظام جمهوری اسلامی پاسخ "آری" دادند وقانون اساسی جدید این نظام نوپا را محترم دانستند.
وی اظهارداشت: مردم با رای خود در 12 فروردین 1358، قصد تجمیع نیروها حول یک محور واستفاده درست ازآن و همچنین درهم شکستن پایه های رژیم پهلوی را داشتند.
وی محصول همه پرسی سال 1358 را تحقق شعارهای آرمانی "استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی" دانست وافزود:رای قاطع مردم ایران دراین همه پرسی، استقلال کامل و قطع وابستگی های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی را به همراه داشت.
وی اظهار داشت: حاکمیت مردم بر سرنوشت خود، اداره کشور بر اساس آرای عمومی وعدم دخالت افراد و گروه هادراین امر، استقرار آزادی مشروع در نظام را ثابت می کند.
فرمانده بسیج تهران بزرگ افزود: گروه ها و جناحهای مختلف در شرایط فعلی می توانند با استفاده از نفوذ بر پیروان خود، وحدت ملی را مستحکم کنند تا همچنان که در طول تاریخ از کشور خود دفاع کردند، حاکمیت و جمهوریت نظام اسلامی ایران را نیز همچنان محفوظ بدارند.ک/4 تهرام/588/587 شماره 052 ساعت 13:53 تمام
۰ نفر