۲۷ فروردین ۱۳۸۷، ۰:۰۱
کد خبر: 6167139
T T
۰ نفر
منتخبین مردم ساری برای پیشرفت مازندران خواستارترویج تفکرفراشهرستانی شدند .....................................................................
ساری ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 27/01/87 داخلی.اجتماعی.نمایندگان.مصاحبه.مازندران.
"علی اصغر یوسف نژاد " و "سید رمضان هاشمی" منتخبین مردم شهرستان ساری در هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی در یک نشست مشترک با خبرنگاران اظهار داشتند : تنها راه پیشرفت و توسعه مازندران ترویج تفکر فرا شهرستانی است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، این دو منتخب روز سه شنبه با هدف جلب همکاری برای توسعه حوزه انتخابیه شان و استان مازندران به رغم داشتن دو گرایش سیاسی مخالف اولین نشست رابا خبرنگاران برگزار کردند.
این دو منتخب با اشاره به عقب ماندگی ها، ظرفیت ها و توانمندیهای مازندران اظهار داشتند:یکی از مهمترین عوامل عقب ماندگی استان حاکم نبودن تفکر فرا شهرستانی است و همه نمایندگان مجلس ، مسوولان و مردم استان باید در جهت توسعه استان کار کنند نه اینکه بخشی نگری را در دستور کار خود بگیرند.
به گزارش خبرنگار ایرنا منتخبین مردم ساری درمجلس شورای اسلامی به سوالات خبرنگاران در زمینه های محختلف سیاسی ، کشاورزی، صنعت و گردشگری نیز پاسخ های متفاوتی ارایه کردند.
"علی اصغر یوسف نژاد" که منتسب به اصلاحطلبان است، گفت: مجمع نمایندگان مازندران در مورد انتخاب رییس مجلس نشست برگزارمی کند و هر تصمیمی که جمع بگیرند تابع خواهیم بود.
وی همچنین از تلاش برای عضویت درکمیسیون فرهنگی و آموزش و تحقیقات به عنوان اولین اولویت کاری خود در مجلس هشتم اشاره کرد و گفت: اولویت دوم من عضویت در کمیسیون صنایع و معادن است.
"یوسف نژاد" درباره کشاورزی و یا صنعتی بودن استان نیز گفت: اکنون علم با پیشرفت قابل توجه خود همه محدودیت ها را از بین برده است پس کشاورزی، صنایع و صنعت گردشگری که می تواند تحولی در اقتصاد استان بوجود بیاورد می تواند در کنار هم توسعه یابد.
منتخب مردم ساری درمجلس شورای اسلامی گفت: هر چند در بحث مسایل سیاسی تکثر تفکر یک امر طبیعی است اما با داشتن اهداف مشترک توسعه ای این خطه می توان در کنار هم کار کنیم.
وی در پاسخ به پرسشی درمورد عملکرد مجلس هفتم گفت: در بخش نظارت که یکی از مهمترین وظایف نمایندگان است در دوره هفتم کم توجهی شده است و به نظر من برخی از مصوبات مجلس نیز ناکارآمد و کارشناسی نبود.
یوسف نژاد همکاری مداوم مجلس هفتم با دولت را یک نقطه قوت دانست و در عین حال گفت: البته به نظر من این همکاری که بیش از حد بوده در برخی از زمینه ها سبب وارد شدن لطمه به حیثیت و کارآمدی مجلس نیز شده است.
وی به فرمایشات امام راحل که مجلس در راس امور است اشاره کرد و بیان داشت: متاسفانه پس از پیروزی انقلاب اسلامی مسایل سیاسی موجب تضعیف اهداف مشترک فرهنگی، تخطی از قوانین و ارزش های انقلاب شده است.
به گزارش خبرنگار ایرنا "سیدرمضان شجاعی " دیگر منتخب مردم ساری درمجلس هشتم که منتسب به جناح اصوالگریان است بر همکاری و همدلی مجمع نمایندگان استان تاکید و گفت:از آنجاییکه با نظر 10 نماینده می توان یک وزیر را استیضاح کرد پس مازندران که 12 نماینده دارد با همفکری و برنامه منسجم در بحث نظارتی در توسعه استان می تواند حرکت جهشی داشته باشد.
وی افزود: مازندران عقب افتاده است و این عقب ماندگی 30 ساله در دوره چهارساله ما حل نخواهد شد اما به نظرمن با همکاری مسوولان، نمایندگان و مردم با ایجاد زمینه های رشد به اهداف توسعه ای استان خواهیم رسید.
وی گفت: مسوولان متولی بخش صنعت، کشاورزی و گردشگری باید با برنامه ریزی و شناسایی نقاط ضعف و قوت در پی حل مشکلات باشند.
وی گفت: علاوه بر کشاورزی و صنعت باید در در چهار منطقه دریا، دشت و جنگل و منطقه ای که می تواند فقط صنعتی باشد شناسایی و صنعت مرتبط را ایجاد کنیم.
منتخب مردم ساری در مجلس هشتم خاطر نشان کرد: نظارت و قانون گذاری در مجلس هشتم متفاوت از دوره های گذشته خواهد بود.
وی از اینکه هیج یک از طرحهای تحقیق و تفحص در مجلس هفتم به نتیجه نرسیده است انتقاد کرد و گفت: به نظر من مهمترین عامل موفقیت هر مجلس نظارت دقیق است که می تواند موجب توسعه کشور شود .
وی با بیان اینکه متاسفانه نظارت بر طرحها و اجرای قوانین دراستان مازندران نیز محقق نشده است ادامه داد: با جدیت بحث نظارت را درمجمع نمایندگان مازندران در دستور کار خود قرار خواهیم داد.
وی در پاسخ به سوال تغییر مدیریت ارشد استان گفت: از آنجاییکه درآخرین سال کاری دولت قرار داریم تغییر مدیریت ارشد استان اشتباه است زیرا مدیر جدید طی هشت یا 10 ماهه نمی تواند کار مثبتی را ارایه کند.
وی عمر کوتاه مدیریت ارشد مازندران را یکی از عوامل عقب افتادگی استان عنوان کرد.ک/4 506/2585/ 402 شماره 109 ساعت 15:47 تمام
۰ نفر