۱۱ آذر ۱۳۸۷، ۰:۰۱
کد خبر: 6577158
T T
۰ نفر

اختصاصی ایرنا/

۱۱ آذر ۱۳۸۷، ۰:۰۱
کد خبر: 6577158
اختصاصی ایرنا/ فعالیت تشکل های کارفرمایی در کشور رو به افزایش است ..................................................
تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 87/09/11 اقتصاد.وزارت کار.تشکل ها مدیر کل سازمان های کارگری و کارفرمایی وزارت کار و امور اجتماعی گفت: در هفت ماهه نخست امسال 116تشکل کارفرمایی در کشور تاسیس شد که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته 52 درصد رشد داشت.
نبی الله بابایی نژاد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: آمارهای یاد شده نشان می دهد که مجموعه اقشار کارفرمایی اعم از بخش صنعت و حرف ،خواستار ایجاد تشکل های کارفرمایی هستند.
وی سپس یادآور شد: از برنامه های مهم وزارت کار و امور اجتماعی در سال جاری مکلف کردن تشکل های کارگری و کارفرمایی به ایجاد کانون های استانی بود و برای انجام این مهم سازمان های کارگری و کارفرمایی باید به تشکیل کانون های استانی ، اقدام کنند.
این مقام مسئول از دیگر اقدامات وزارت کار و امور اجتماعی را در سال جاری، ایجاد کارگاه های آموزشی برای کارشناسان تشکل های کارگری سازمان های کار عنوان کرد و گفت: هم اکنون شش منطقه تحت عنوان کارگاه های آموزشی تشکل ها در کشور انتخاب شده است که شامل مناطق آذربایجان شرقی، خراسان رضوی ،همدان، فارس ،اصفهان و گیلان است.
به گفته بابایی نژاد، آخرین دستور العمل ها و آیین نامه های تشکل ها از طریق ستاد وزارتخانه در این کارگاه ها، به کارشناسان آموزش داده می شود.
وی یادآور شد: تا امروز چهار کارگاه آموزشی در مناطق یاد شده به اتمام رسیده است و آموزش های سه منطقه دیگر در هفته های آینده به پایان می رسد.
این مقام مسئول با اشاره به استان های مناطق یادشده گفت: منطقه آذربایجان شرقی با محوریت این استان شامل استان های آذربایجان غربی، کردستان و اردبیل، منطقه خراسان رضوی با محوریت این استان شامل استان های یزد،سمنان ، سیستان و بلوچستان و خراسان های شمالی و جنوبی،منطقه اصفهان با محوریت این استان شامل استان های تهران و چهار محال بختیاری، منطقه فارس با محوریت فارس شامل استان های خوزستان، بوشهر ،کهگیلویه و بویراحمد، کرمان و هرمزگان ومنطقه گیلان با محوریت گیلان شامل استان های مازندران، گلستان ، قزوین و شهرستان کرج است.
وی گفت: وزارت کار در صدد است که سطح تخصصی را در میان کارشناسان تشکل های کارگری و کارفرمایی افزایش دهد.آموزش کارشناسان تشکل ها در مناطق یاد شده برای نخستین بار است که از طریق اداره کل سازمان های کارگری و کارفرمایی وزارت کار ، اجرایی می شود.
بابایی نژاد تاکید کرد: توسعه عاقلانه و هوشمندانه راهبرد اساسی وزارت کار است و اثر این تقویت در حوزه تولید و اشتغال، نمود می یابد.
به گفته وی، تشکل ها می توانند به عنوان حلقه واسط، اهداف توسعه و رشد اقتصادی را در کشور پیگیری کنند.هرچه میزان سطح آگاهی و نقش تشکل ها افزایش یابد ، دستیابی به حقوق صنفی کارگران و کارفرمایان افزایش می یابد وی گفت: دولت به عنوان یکی از شرکای اجتماعی کار در صدد است از نقطه نظرهای کارشناسی و تخصصی دیگر شرکای اجتماعی (کارگران و کارفرمایان ) بهره مند شود و این مهم به طور قطع در تصمیم گیری ها، موثرخواهد بود.
مدیر کل سازمان های کارگری و کارفرمایی وزارت کار در ادامه گفت و گویش با خبرنگار اقتصادی ایرنا یاد آور شد: به طور یقین هر زمان کاری انجام می شود ، انتظار می رود نقاط ضعفی نیز وجود داشته باشد که باید تمامی دست اندرکاران تلاش کنند تا نقاط ضعف را به قوت تبدیل کنند.
وی در ادامه تاکید کرد: برای وزارت کار مهم نیست که چه نوع تشکل کارگری در واحدهای اقتصادی ایجاد شود. مهم این است که کارگران خود خواهان چه نوع تشکلی (شورای اسلامی کار،انجمن های صنفی و یا نمایندگان کارگری ) باشند.
این مقام مسئول در پایان موقعیت جمهوری اسلامی ایران را از نظر تشکل های کارگری و کارفرمایی نسبت به برخی دیگر از کشورها ، مطلوب ذکر کرد.
اقتصام ** 9123 ** 1557 شماره 003 ساعت 08:21 تمام
۰ نفر