۲۹ آبان ۱۳۸۶، ۰:۰۱
کد خبر: 6611486
T T
۰ نفر
سالانه دو هزار تن گوشت بوقلمون در کشور تولید می شود .................................................
قزوین ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 29/8/86 داخلی.اقتصادی.طیور.
رییس اداره هماهنگی پرورش و تولید طیور بومی و سایر ماکیان وزارت جهاد کشاورزی گفت: سالانه دو هزار تن گوشت بوقلمون در کشور تولید می شود.
کورش غنانژاد روز سه شنبه در بازدید جمعی از خبرنگاران رسانه ها از بزرگترین واحد پرورش و کشتارگاه بوقلمون کشور در بوئین زهرا افزود: با برنامه ریزی انجام شده، تولید گوشت بوقلمون تا سال 88 به هشت هزار تن در سال افزایش خواهد یافت.
وی اظهار داشت: هم اکنون 45 واحد پرورش بوقلمون در کشور دارای مجوز صنعتی هستند که این تعداد تا چهار برابر قابل افزایش است.
غنانژاد با اشاره به اینکه پرورش بوقلمون بیشتر در استان های قزوین، اصفهان، تهران، خراسان و مرکزی انجام می شود، گفت: تولید این ماده غذایی را باید به سمتی سوق دهیم که تولید آن محدودیتی در کشور نداشته باشد.
وی همچنین سرانه مصرف گوشت بوقلمون را 50 گرم درسال برای هرنفر برآورد کرد و افزود: با برنامه ریزی انجام شده این میزان به 200 گرم افزایش خواهد یافت.
غنانژاد در پایان خواستار توجه بیشتر به این صنعت در کشور شد. ک/3 7393/3404/684 شماره 007 ساعت 09:19 تمام
۰ نفر