چغندر کاران کنگاور خواهان افزایش ظرفیت کارخانه های قند کرمانشاه شدند
#
کرمانشاه ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 22/10/77
داخلی. اقتصادی. کشاورزی. چغندرقند.
جمعی ازچغندر کاران کنگاور اعلام کردند : پایین بودن ظرفیت کارخانه های
قند استان کرمانشاه مشکلاتی را برای آنها به دنبال داشته است.
این افراد گفتند : سالانه بخشی ازمحصول چغندر قند خود را به استان های
دیگر کشور ارسال می کنند، که این امرهزینه زیاد، اتلاف وقت و ضایعات محصول
را برای آنها به دنبال دارد.
این افراد افزودند : چنانچه این امر بدین منوال ادامه یابد ، آنها در
سال های آتی چغندر قند کشت نخواهند کرد.
مدیر کشاورزی کنگاور گفت :سالانه سه هزار هکتارزمین های این شهرستان زیر
کشت چغنذر قند می رود و از نظر تولید مقام دوم استان را دارا است.
روح الله باقری ، میزان محصول سالانه شهرستان کنگاور را 100 هزارتن ذکر
کرد.
فرماندار کنگاور نیز دراین باره گفت : باتوجه به اینکه تولید چغندرقند
ازمحصولات استراتژیکی کشوراست وامکان افزایش سطح زیرکشت آن درمنطقه کنگاور
وشهرهای اطراف هست ، می توان برای ایجاد صنایع تبدیلی درمحل اقدام کرد.
حسین خوش اقبال افزود : طرح احداث یک کارخانه قند جدید دراین منطقه در
جریان سفرامسال رییس جمهوری به استان کرمانشاه با وی درمیان گذاشته شد.
رییس سازمان کشاورزی کرمانشاه گفت : ظرفیت پذیر ش چغندر قند کارخانه های
قند بیستون واسلام آباد غرب سالانه 250 هزار تن است.
حسن برزگران افزود : سطح زیر کشت امسال این استان 12 هزارو 800 هکتار
و میزان برداشت محصول 340 هزار تن بوده است.
محمد جواد فیض محمدی مدیرکل صنایع استان نیز اعلام کرد: مطالعاتی برای
کارخانه سوم قند دراستان انجام گرفته است.
چغندر کاران کنگاور خواهان افزایش ظرفیت کارخانه های قند کرمانشاه شدند
۲۲ دی ۱۳۷۷، ۰:۰۱
کد خبر:
6937023