۹ آذر ۱۳۸۹، ۰:۰۱
کد خبر: 7185128
T T
۰ نفر
صاحبان آثار برتر سومین کنگره شعر عاشورایی تقدیر شدند ..................................................
خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/09/09 دین.عاشورا.شعر.مرثیه پردازی اردبیل- سومین کنگره سراسری شعر عاشورایی با عنوان حضرت ابوالفضل العباس (ع) شامگاه سه شنبه با معرفی صاحبان آثار برتر و تقدیر از آنان در اردبیل به کار خود پایان داد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در این آیین گفت: 680 اثر به دبیرخانه این کنگره ارسال شده بود که از این تعداد 547 اثر به مردان و بقیه به زنان شاعره تعلق داشت.
حجت الاسلام مهدی ستوده ، افزود: از استان اردبیل 148 اثر به دبیرخانه این کنگره رسیده بود که سهم زنان شاعره مرثیه پرداز از این تعداد 29 اثر بود وی اظهارکرد: شاعران از تمام استان های ایران برای این کنگره آثار خودشان را ارسال کرده بودند که در بین آنها اردبیل، تهران، خراسان جنوبی، اصفهان و قم بیشترین تعداد آثار ارسالی را به خود اختصاص داده بودند.
وی یادآورشد: اشعار ارسالی با توجه به عنوان آن در زمینه شخصیت قمر بنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس (ع) بود که به اذعان هیات داوران در مجموع بسیار زیبا، دلنشین و دارای مایه های شعری و ادبی قوی بودند.
ستوده با اشاره به اینکه کنگره شعر عاشورایی در سال آینده با عنوان عقیله بنی هاشم حضرت زینب (س ) در اردبیل برگزار خواهد شد، از شاعران مرثیه پرداز خواست از هم اکنون اشعار خود را برای ارسال به این کنگره آماده کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل، با اشاره به روایتی ازامام جعفر صادق (ع) گفت: هر فردی که در ماتم حسین (ع) و یاران باوفایش شعر بگوید و به واسطه این اشعار او مردم بگریند، خداوند متعال گناهانش را می بخشد و او را روانه بهشت می کند.
وی، هدف از برپایی سومین کنگره شعر عاشورایی را فرهنگ سازی و ارایه الگوهای فرهیخته و به دور از تحریفات لفظی و معنایی، زمینه سازی برای شناسایی و معرفی استعدادهای نهفته فرهنگ عاشورایی، برقراری ارتباط مستمر مداحان و شاعران مرثیه پرداز با تبلیغات اسلامی و تقدیر از آنان ذکر کرد.
حجت الاسلام ستوده از نمایندگی خبرگزاری ها و نشریه های محلی و سراسری استان اردبیل در زمینه اطلاع رسانی مناسب و ترویج فرهنگ اشعار عاشورایی تقدیر کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا در این مراسم از پنج نفر شاعر عاشورایی در قسمت اشعار به زبان ترکی و پنج نفر از صاحبان اشعار عاشورایی به زبان فارسی که آثار آنان به عنوان برتر از سوی هیات داوران برگزیده شده بود، با اهدای لوح سپاس و جوایزی تقدیر شد.
همچنین 16 نفر از پیر غلامان آستانه حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و نیز تعدادی از برگزیدگان جشنواره شعر رضوی در پایان مراسم با اهدای لوح سپاس و جوایزی تقدیر شدند.
اردبیل که به لحاظ پیشینه مذهبی و تاریخی خود از گذشته های دور به دارالارشاد ، دارالایمان و دارالامان شهرت دارد، از شهرهای مهم ایران در زمینه ادبیات و اشعار عاشورایی و مرثیه سرایی محسوب می شود.
592/587 شماره 287 ساعت 18:55 تمام
۰ نفر