۱۱ دی ۱۳۸۹، ۰:۰۱
کد خبر: 7191123
T T
۰ نفر
ورزشکاران معلول ومدال آور فارس، افتخارآفرینان بی نام و نشان ..................................................
تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/10/11 ورزش.معلولان.جانبازان ورزشکارمعلول باهزینه شخصی برای کشور افتخارکسب می کند اما ازاو تشکرنمی کنند، دوچرخه سوارمعلول دارای مدال برنز مسابقات جهانی است اما هیات دوچرخه سواری نمی داند که او کجا تمرین می کند،عضو تیم ملی فوتبال درمسابقات پاراالمپیک و دارنده مدال طلا،می گوید:رییس هیات را ندیده ام و اورا نمی شناسم.
این جمله ها بخشی از سخنان و گلایه های جانبازان و معلولان افتخارآفرین درمسابقات ورزشی پارا آسیایی گوانگ ژو است که در جلسه ای با حضور رییس و دست اندرکاران تربیت بدنی شیراز، عنوان شد.
به گزارش ایرنا در این جلسه ، دبیر هیات جانبازان و معلولان فارس ضمن انتقاد از کمبود امکانات و عدم توجه به این قشر گفت: ورزشکاران معلول و جانباز محدود نیستند و نباید میان آنها و ورزشکاران سالم تفاوت قایل شویم اسماعیل دلشاد افزود : این ورزشکاران با هزینه خود وسایل مورد نیاز و گران را تهیه و برای استان و کشور افتخار کسب می کنند.
وی افزود:هم در رده آقایان و هم در رده بانوان صاحب چندین مدال جهانی ، آسیایی و پارالمپیک هستیم ضمن اینکه این ورزشکاران در24 رشته ورزشی فعالیت دارند و عنوانهای کسب شده آنها بیشتر از ورزشکاران سالم است .
دلشاد ادامه داد:سالن ورزشی یادگارامام تنها مجموعه ورزشی این قشر خاص در فارس است که استخر آن بیش از 80 در صد نیاز به بازسازی دارد ضمن اینکه تیم فوتبال ما نیز طی شش دوره بر گزار شده قهرمان ایران شده اما زمین برای تمرین ندارند و باید منت بکشیم .
وی از رسانه ها خواست به فریاد این ورزشکاران برسند و پای صحبت های آنان بنشینند .
رییس هیات نابینایان و کم بینان شیراز با بیان اینکه این ورزشکاران در 12 رشته فعالیت دارند گفت : با توجه به مشکلاتی که این عزیزان دارند، جمع کردن آنها بسیار مشکل است .
عبدالله کمالی افزود : به دلیل فقر فرهنگی و بها ندادن رسانه ها به این قشر خاص، مورد توجه قرار نمی گیرند و لازم است توجه خاصی به این ورزشکاران که از بینایی محروم هستند بشود .
وی گفت : در سفر دوم رییس جمهوری به استان فارس (دی ماه 1387)یک سالن اختصاصی برای این ورزشکاران محروم در نظر گرفته شد که تا کنون این امر محقق نشده است .
ساره جوانمردی دارنده مدال نقره مسابقات تیر اندازی پارا آسیایی گوانگ ژو با بیان اینکه ورزشکاران معلول نیاز به تکیه گاه امنی دارند گفت : مدت 18 ماه است که عضو تیم ملی هستم و تنها بانوی ورزشکار معلول می باشم که می توانم در صورت حمایت به جایگاه بالاتری برسم .
وی اضافه کرد : به دلیل عدم حمایت مجبور شدم به استان اصفهان بروم و این امر در حالی رقم خورد که دوست دارم برای فارس افتخار کسب نمایم ضمن اینکه به دلیل حضور در اردوی تیم ملی تا کنون دو بار شغلم را از دست داده ام .
جوانمردی ادامه داد: هیات تیراندازی استان فارس هیچ گونه حمایتی از من نکرد و تمام هزینه های خرید لوازم که بسیار گران می باشد نیز خود متقبل شدم و اگر حمایت شوم می توانم در مسابقات پارا المپیک 2012 لندن مدال کسب نمایم .
این بانوی افتخار آفرین گفت : صفا و صمیتی که در میان معلولان وجود در هیچ کجا دیده نمی شود ضمن اینکه زمانی که به ورزش روی آوردم از گوشه نشینی بیرون آمدم و به همه معلولان و جانبازان توصیه می کنم به ورزش بپردارند چرا که معلولیت، محدویت نیست .
وی بیان کرد : حکم ها و مدالهایم را به استانداری فارس بردم ودرخواست وام 25 میلیون ریالی برای خرید تجهیزات این رشته کردم اما جوابی دریافت نکردم ضمن اینکه ورزشکاران مازندرانی تا کنون پنج کمک هزینه خرید لوازم دریافت کردند.
جوانمردی افزود:انتظارماازمسئولان استان و تربیت بدنی فارس این است که همانگونه که از ورزشکاران سالم مدال آور فارس در مسابقات آسیایی گوانگ ژو تقدیر کردند از ورزشکاران معلول و جانباز افتخار آمیز مسابقات پارا آسیایی هم تقدیر کنند .
بهمن گلبارنژاد دارنده مدال برنز رشته دوچرخه سواری مسابقات پاراآسیا یی و جانباز جنگ تحمیلی هم ضمن انتقاد از عدم رسیدگی به ورزشکاران معلول وجانباز گفت: 18سال است عضو تیم ملی هستم ودررشته های کشتی و وزنه برداری نیز فعالیت دارم و تا کنون 12مدال طلا،یک نقره جهانی و مقام نایب قهرمانی و سومی آسیا را در کارنامه خود دارم .
وی گفت : چندین پیشنهاد از استانهای دیگر دارم اما دوست دارم برای استان فارس افتخار کسب کنم ضمن اینکه هیات دو چرخه سواری فارس نمی داند که کجا تمرین می کنم .
گلبار نژاد افزود : هزینه خرید دوچرخه بسیار زیاد است اما متاسفانه هیات دو چرخه سواری یک حلقه تیوپ هم به ما نداد ضمن اینکه به دلیل علاقه با تمام مشکلات تمرین می کنم و نمی دانم در این راهی که وارد شدم چگونه از آن خارج شوم و از مربیان و پدر و مادرم تقدیر می نمایم و باید بگویم این جلسه به من روحیه داد تا به ورزش ادامه دهم .
حسن عسکری دونده 19 ساله، فوق دیپلم تربیت بدنی دارنده مدال نقره مسابقات پارا آسیایی گوانگ ژو و چهار مدال طلا درمسابقات جوانان آسیا درژاپن نیز گفت: دست مربیان خود را می بوسم و موفقیت های خود را مدیون آنها و پدر و مادرم می دانم ضمن اینکه پدرم که جانباز شیمیایی است با دست خالی از من حمایت می کند .
وی افزود : همانگونه که قرار است از سوی رییس جمهوری از ما تقدیر شود از مربیان هم باید به نحو شایسته ای تقدیر گردد .
عسکری ادامه داد : از استاندار محترم و ورزش دوست فارس هم می خواهیم ورزشکاران افتخار آمیز فارس در مسابقات پارا آسیایی گوانگ ژو را فراموش نکند .
وی افزود : در چند سال گذشته هیچ گونه کمکی از سوی تربیت بدنی شیراز نشده و من به نمایندگی از دیگر ورزشکاران این پیام را به گوش مسوولان می رسانم احسان غلامحسین پور بوشهری عضو تیم ملی فوتبال که در مسابقات پارا آسیایی مدال طلا را به گردن آویخت گفت : چهار سال است عضو تیم ملی هستم و شش سال است که با مشکلات فراوان به دیل نداشتن زمین اختصاصی در چمن های باغ جنت شیراز تمرین می کنم و در این محل همه مرا می شناسند .
وی اضافه کرد : فوتبال ما با افراد سالم فرق دارد و از مسئولان می خواهیم یک زمین اختصاصی برای تمرین ما درست کنند و قول می دهم افراد زیادی از معلولین به فوتبال روی آورند ضمن اینکه به دلیل بی توجهی رسانه ها به ورزش معلولان،تعداد زیادی از معلولین از ورزش کردن بیزار هستند .
غلامحسین پور ادامه داد : زحمات هیات را نمی توان نادیده گرفت اما برای کسب موفقیت های بیشتر همه باید کمک کنند ضمن اینکه تا کنون رییس هیات را ندیده ام و اورا نمی شناسم .
وی افزود : به دلیل عدم حمایت از سوی رسانه ها بخصوص صدا و سیما هیچ کس حاضر نیست ما را حمایت کند و به همین امر است که در سطح کشور لیگ نداریم ضمن اینکه صدا و سیما مسابقات ما را به مدت کوتاهی و آنهم در یک زمان که بیننده ندارد پخش می کند .
محمد ابراهیم پور دیگر دوچرخه سوار شیرازی که در مسابقات پارا آسیایی عنوان ششم را کسب کرد طی سخنانی گفت : تا کنون ملبغ دویست میلیون ریال از جیب خودم برای خرید دو چرخه پرداخت کرده ام .
وی افزود : برای اعزام به مسابقات هم با هزینه شخصی سفر کرده ام و با علاقه ای که دارم از مسولان استان و هیات دو چرخه سواری می خواهم ما را فراموش نکنند .
رییس تربیت بدنی شیراز دراین جلسه به این معلولان گفت:پیروزی های شما در مسابقات برون مرزی بازتاب جهانی دارد و زمانی که شما در میدان های بین االمللی پرچم پر افتخار کشورمان را به اهتزاز در می آورید احساس غرور می کنیم .
حسام زارع مهذبیه افزود : در تربیت بدنی شیراز با تشکیل کار گروه ورزش های خاص به ورزش معلولان ، جانبازان و بیماریهای خاص نگاه ویژه داریم .
وی افزود : بنیانگذار جمهوری اسلامی به ورزش نگاه ویژه ای داشتند و رهبر معظم انقلاب هم ورزش را شانی از شئونات می دانند و ما نیز وظیفه داریم برای سالم سازی جامعه و پرکردن اوقات فراغت هر کاری که از دستمان بر می آید انجام دهیم .
وی ادامه داد : ورزشکاران خاص هیچ فرقی با سایر ورزشکاران ندارند و حتی می توان به جرات گفت که به این عزیزان باید به صورت ویژه نگاه کرد .
این پیش کسوت ورزش فارس بیان کرد: ورزشکاران خاص باید دارای امکانات خاص باشند و به همین دلیل است که باید برای آنها سالن های اختصاصی در نظر داشته باشیم .
زارع مهذبیه ادامه داد : باید کاری کنیم تا جامعه ما این عزیزان را که بیشتر از افراد سالم افتخار کسب می کنند مورد شناسایی قرار گیرند و برای تحقق این امر نقش رسانه ها بسیار پر رنگ می باشد و امیدوارم بنا به رسالتی که بر عهده دارند آنها را حمایت کنند چرا که حرف ها و پیام های زیادی برای گفتن دارند .
وی با بیان اینکه این ورزشکاران خاص از سرمایه های ملی می باشند گفت: برای حفاظت از این سرمایه ها وظیفه دشواری را پیش رو داریم .
رییس کار گروه ورزش های همگانی فارس ازاستاندار ورزش دوست فارس خواست به نحو شایسته ای از این ورزشکاران پر افتخار و کم نظیر فارس در مسابقات پارا آسیایی حتی بیشتر از ورزشکاران سالم تقدیر شود ضمن اینکه تنها کسب مدال مدال ملاک نیست و باید از همه آنهایی که شرکت کردند به همراه مربیانشان مورد حمایت قرار گیرند.ک/4 7368 /675 شماره 015 ساعت 10:54 تمام
۰ نفر