مصرف سوسیس و کالباس خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد
#
خبرگزاری جمهوری اسلامی 88/12/16
علمی آموزشی.پزشکی.گوشت.دیابت
تهران-محققان می گویند، مصرف گوشت های فراوری شده مانند سوسیس و کالباس
خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را افزایش می دهد.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا و به نقل از خبرگزاری شینهوا، این تحقیق نشان
داده است که خوردن یک وعده گوشت فراوری شده در هفته نیز با خطر ابتلا به
بیماری های قلبی و دیابت ارتباط دارد.
این تحقیق که در دانشکده بهداشت عمومی هاروارد انجام شده توصیه کرده است
که برای کاهش خطر ابتلا به حملات قلبی و دیابت مردم باید از مصرف زیاد گوشت
های فراوری شده مانند هات داک، سوسیس و کالباس خودداری کنند.
محققان پس از این تحقیق که برروی یک میلیون و 200 هزار نفر انجام شده
احتمال دادند که این خطر با نمک و مواد نگهدارنده ای که در گوشت های
فراوری شده وجود دارد، ارتباط دارد.
براین اساس مصرف هر 50 گرم گوشت فراوری شده خطر ابتلا به بیماری قلبی را
42 درصد و خطر ابتلا به دیابت را 19 درصد افزایش می دهد.