کیفیت نان در شهرستان تایباد بهبود یافت
#
تایباد،خبرگزاری جمهوری اسلامی 29/01/84
داخلی .اجتماعی
کیفیت نان در سطح نانوائی های شهرستان تایباد در یک هفته گذشته بهبود
یافته و رضایت شهروندان را به دنبال داشته است.
یکی از شهروندان تایبادی روز دوشنبه گفت : یک هفته است که بطور غیر
منتظره کیفیت نان در سطح نانوایی ها بهتر شده است.
علی محمدی به خبرنگار ایرنا افزود: همیشه وقتی از بعضی نانوایی های
تایباد نان دریافت می کردم بیش از نصف نان قابل مصرف نبود.
متصدی یک نانوایی در شهرستان تایباد ضمن تایید بهبود کیفیت نان گفت :
آرد تحویلی در هفته اخیر به نانوائی ها، کیفیت بالایی داشت و امید است
این روند ادامه یابد.
وی افزود: سن زدگی گندم باعث پایین آمدن کیفیت آرد نانوایی های تایباد
شده است و ما خواستار تحویل آرد با کیفیت هستیم تا بتوانیم نان خوبی را
تحویل مردم دهیم.
رئیس اداره بازرگانی تایباد نیز در گفتگو با ایرنا گفت :اینکه بعضی از
کارخانه ها آرد بهتری تولید می کنند مورد تاییداست ، اما کیفیت نان بیشتر
به مهارت نانوا و عدم سن زدگی گندم بستگی دارد.
حسین شریعتمدار افزود: پیگیر هستیم تا همیشه کیفیت آرد بهبود یابد و
نانوایان نیز آموزش لازم را ببینند.
اسحاق نجمی پور معاون فرماندار تایباد نیز گفت : این مطلب که آرد تحویلی
در هفته اخیر، اشتباها به این شهر آمده، صحت ندارد بلکه هر موقعی که
کارخانه های نزدیک به شهرستان آرد نداشته باشند، اداره کل غله، آرد تایباد
را از مشهد تامین می کند.
تایباد دارای 31 نانوایی است که ماهانه 139 تن آرد برای 50 هزار نفر
پخت می کنند.
تایباد از شهرهای استان خراسان رضوی و در 224 کیلومتری مشهد مقدس واقع
شده است .
2724/659