۲۹ مرداد ۱۳۸۹، ۰:۰۱
کد خبر: 7965746
T T
۰ نفر

شیوع عفونت سالمونلا در آمریکا

۲۹ مرداد ۱۳۸۹، ۰:۰۱
کد خبر: 7965746
شیوع عفونت سالمونلا در آمریکا ..................................................
تهران ، خبرگزاری جمهوری اسلامی 89/05/29 اجتماعی.آمریکا.سالمونلا.شیوع تهران - تلویزیون اتریش روز جمعه اعلام کرد: شیوع عفونت ناشی از باکتری سالمونلا در آمریکا طی هفته های اخیر چند برابر شده است .
به گزارش گروه اخبار صوتی و تصویری ایرنا، تارنمای تلویزیون اتریش به نقل از مقامات اداره FDA (کنترل دارو و مواد غذایی آمریکا) نوشت: با گسترش این باکتری هم اکنون 380 میلیون تخم مرغ آلوده از مغازه و سوپر مارکتهای این کشور جمع آوری شده است.
این منبع افزود: تخم مرغها ی آلوده که اصلی ترین عامل این باکتری به شمار می آیند از ماه مه (اردیبهشت ماه ) تاکنون در ایالات کالیفرنیا ، کلرادو و مینه سوتا هر هفته باعث ابتلای حدود 200 نفر به این باکتری شده است .
تلویزیون اتریش با این بیان که هنوز مشخص نیست آلودگی به این باکتری در 10ایالت دیگر آمریکا ناشی از تخم مرغهای آلوده باشد ، افزود: این تخم مرغها محصول کارخانه ای در ایالت آیوا هستند که حدود 28میلیون تخم مرغ در هفته تولید می کند.
به گزارش این منبع، تاکنون طبق اعلام رسانه های آمریکا هیچ مورد مرگ ناشی از این باکتری گزارش نشده است.
اداره کنترل دارو و غذای آمریکا اخیرا متوجه شد که به طور متوسط شمار مبتلایان به این باکتری از 50 مورد در هفته ناگهان چهار برابر افزایش یافته است.
عفونت سالمونلا عفونت عمومی بدن در اثر میکروبی از خانواده سالمونلا است .
این باکتری معمولا لوله گوارش و دستگاه لنفاوی را درگیر می سازد.
عفونت های سالمونلا بیشتر افراد بالای 70 یا زیر 20 سال را مبتلا می سازد .
علایم شایع آن، اسهال اغلب همراه با انقباضات شکمی، استفراغ ، تب وجود خون در مدفوع ، سردرد است .
عفونت با باکتری سالمونلا پس از خوردن غذاهایی نظیر گوشت ، مرغ ، شیر تازه ، تخم مرغ خام یا آشامیدن آب آلوده به باکتری مشاهده می شود.
این باکتری در شرایط انجماد مواد غذایی نیز زنده می ماند ولی پخت کامل آن را از بین می برد.
صویر1880** 1446** شماره 041 ساعت 13:05 تمام
۰ نفر