۲۰ اسفند ۱۳۹۰، ۱۰:۲۶
کد خبر: 80031827
T T
۰ نفر

اصفهان- مسئول برپايي نمايشگاههاي داخلي سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با اشاره به استقبال بي سابقه مردم از نمايشگاه عرضه مستقيم كالا گفت: در شب آغازين بيش از يكصد هزار نفر از اين نمايشگاه ديدن كردند.

'عباس رحمتی' روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا، دلیل حضور بی سابقه مردم در نمایشگاه فروش بهاره امسال را حمایت دولت از عرضه مواد پروتئینی در نمایشگاه بیان كرد.

وی افزود: گوشت قرمز گرم و منجمد، مرغ منجمد تولید داخل و یا وارداتی در نمایشگاه امسال هریك دو تا سه هزار تومان ارزانتر از بازار فرخته می شود.

وی با بیان اینكه جمعا 15 غرفه در نمایشگاه امسال به محصولات مذكور اختصاص یافته است،گفت: گوشت قرمز گرم در دو سطح كیفی در نمایشگاه عرضه شده كه درجه یك آن در بازار 19هزار و 500 تومان است و در نمایشگاه 17 و 500 تومان به فروش می رسد.

به گفته وی، گوشت قرمز درجه دو نیز در بازار 14 هزار و 500 تا 15 هزار تومان فروخته می شود كه در نمایشگاه 13 هزار تومان است.

رحمتی خاطرنشان كرد: با توجه به استقبال زیاد بازدیدكنندگان از غرفه های گوشت، پیش بینی می شود حداقل هر شب پنج تن گوشت قرمز گرم و پنج تن گوشت مرغ منجمد فروخته شود.

به گفته وی، از امروز (روز دوم نمایشگاه) گوشت قرمز منجمد نیز سه هزار تومان ارزانتر از بازار به قیمت 9 هزار و 200 تومان در نمایشگاه عرضه می شود.

رحمتی،هدف از برگزاری این نمایشگاه را ارائه كالاهای اساسی و موثر در سبد خانوار با 10 تا 20 درصد اختلاف قیمت با بازار برای رفاه حال مردم در آستانه نوروز عنوان كرد.

به گفته وی، با افزایش تقاضا در بازار هر ساله قیمت اجناس مختلف در ایام پایان سال اوج می گیرد و دولت تلاش دارد با برپایی نمایشگاه عرضه مستقیم كالا برای اقشار مختلف مردم فرصت خرید عادلانه تر را فراهم كند.

به گفته وی در نمایشگاه فروش بهاره اصفهان بازرسان مدیریت اصناف و بازرسین سازمان صنعت، معدن و تجارت نیز حضور دارند تا تخلفی از سوی غرفه داران صورت نگیرد.

وی دلیل باز نبودن زمان نمایشگاه از صبح تا بعدازظهر را كمبود فضای فیزیكی و نبود انبار برای حفظ كیفیت محصولات سردخانه ای عنوان كرد.

مسئول برپایی نمایشگاه بهاره اصفهان افزود: غرفه داران از صبح تا ظهر كالاهای غرفه ها را از بیرون تامین می كنند تا برای هشت ساعت كاری در بعدازظهر آماده باشند.

به گزارش ایرنا، مجموع غرفه های این نمایشگاه بیش از 330 غرفه بوده و اقلام مواد پروتئینی، حبوبات، روغن نباتی، آجیل، خشكبار، گز و شیرینی، مبل، فرش، چینی و بلور، پولك و نبات، پارچه و وسایل خرازی نیز ارایه می شود.

این نمایشگاه تا 28 اسفندماه سالجاری در محل نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان واقع در پل شهرستان از ساعت 15 تا 23 برای بازدید مردم دایر است.

7143/1042