دكتر احمد ایزدپناه در ششمین كنگره سالیانه جراحی كولوركتال در دانشگاه علوم پزشكی شیراز افزود: در سالهای اخیر درمان های دارویی و جراحی های پیشرفته برای درمان این بیمار یها بكار گرفته شده است .
وی اضافه كرد : 25 تا 40 درصد از مبتلایان به بیماری ها یالتهابی روده بزرگ نیاز به جراحی دارند اما باید مرز بین درمان های دارویی و جراحی شناخته و در این زمینه پروتكل تخصصی تدوین شود.
وی گفت : در سایر كشورها هم این پروتكل تدوین شده است ولی ما نیاز به تدوین پروتكل بومی داریم و استفاده از پروتكل هایی كه در سایر كشورها رواج دارد برای ما كفایت نمی كند.
وی اضافه كرد : جدیدترین روشهای جراحی بیماریهای التهابی روده به صورت عملی در ششمین كنگره بینالمللی كولوركتال (بیماریهای روده ای) شیراز ارایه میشود.
ایزدپناه افزود : محور این كنگره ، بررسی بیماریهای التهابی روده است و در خصوص درمانهای دارویی، مباحث علمی مربوطه و روشهای جراحی این بیماری، كارگاه های آموزشی برگزار میشود.
وی اظهار داشت : جدیدترین مباحث علمی و روشهای تشخیصی، درمانی و جراحی در زمینه بیماریهای التهابی روده از اهداف عمده كنگره میباشد.
ایزدپناه بیان كرد : ششمین كنگره بیمار های روده ای با حضور استادان دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور، دانشمندان و متخصصان صاحب نظر و 30 مهمان خارجی برگزار میشود.
وی گفت : در این كنگره حدود 20 سخنرانی و بحثهای گروهی طی دو روز به منظور ارایه تازه های علمی مربوطه ارایه میشود.
ایزدپناه همچنین از برگزاری مباحث مربوط به پرستاری و سه كارگاه آموزشی دیگر در این كنگره سخن گفت. ك/2
677 / 675
درمان بيماري هاي روده بزرگ در جامعه ما نياز به تدوين پروتكل بومي دارد
۱ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۵:۱۴
کد خبر:
80088067
شيراز- عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شيراز و رييس ششمين كنگره علمي بيمار يهاي روده بزرگ در شيراز گفت : متاسفانه روند فزاينده اي براي ابتلا به اين نوع بيماري ها شروع شده و درمان آن نياز به تدوين و تصويب پروتكل بومي با مشاركت متخصصان كشورمان دارد .