۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۵:۵۹
کد خبر: 80125651
T T
۰ نفر
51 مصوبه سه دوره سفر هيات دولت در تربت حيدريه اجرايي شده است

تربت حيدريه- معاون برنامه ريزي فرماندار تربت حيدريه گفت: تاكنون 51 مصوبه از مجموع مصوبات سه دوره سفرهاي قبلي هيات دولت به خراسان رضوي در اين شهرستان اجرايي شده است.

'سیف الله محمدی'روز جمعه درگفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: مجموع مصوبات سه دوره سفرهای قبلی هیات دولت به تربت حیدریه 71مصوبه بود كه از این تعداد مصوبه تاكنون 51 مورد اجرایی شده و 20 مورد نیز درحال اجرا است .

وی با اشاره به اینكه 18مورد مصوبه باقیمانده به دلیل نبود اعتبارات تاكنون به اتمام نرسیده است ، خاطر نشان كرد : هم اینك پروژه نیروگاه برق 20 درصد،توسعه ورزش روستایی 85درصد،احداث بیمارستان 40درصد،احداث استخر سرپوشیده 35درصد،مجتمع فرهنگی و هنری30درصد، احداث خط لوله انتقال فرآوردهای نفتی از رفسنجان به تربت حیدریه 20درصد،احداث انبار ذخیره نفت20 درصد،احداث مجتمع ورزشی كارگران 75درصد پیشرفت فیزیكی دارند.

معاون برنامه ریزی فرماندار تربت حیدریه اظهار داشت: در این شهرستان كلنگ دو مجتمع فولاد كه از سفر هیات دولت به زمین زده شد، 20 الی 30 درصد رشد فیزیكی دارد كه باید بخش خصوصی این پروژه ها را به بهر برداری برساند.

وی ادامه داد: زیر ساختهای دو مجتمع فولاد كه آماده سازی آن بر عهده دولت بوده است ، انجام شده اما سرمایه گذار نتوانسته به دلیل كمبود اعتبار آن را به اتمام برساند.

محمدی افزود : طرح هایی از جمله پژوهشكده زعفران كه از نیازهای مهم منطقه بشمار می رود اكنون 90درصد پیشرفت فیزیكی دارد اما زیر ساختهای آن آماده نیست.

وی مجتمع فرهنگی و هنری تربت حیدریه را از دیگر طرح های مورد نیاز مردم این شهرستان دانست و گفت: این طرح تاكنون 30 درصد رشد داشته كه دولت برای تجهیز آن نیز اعتباراتی تخصیص داده است.

وی با اشاره به پروژه های دیگر در حال اجرا ،اظهار داشت : طرح های دیگر از جمله باند دوم تربت حیدریه به باغچه با 93 درصد پیشرفت و عملیات بهسازی راه تربت حیدریه به فیض آباد با 95 درصد پیشرفت كه درصورت مساعد بودن شرایط جوی به اتمام خواهد رسید.

معاون برنامه ریزی فرماندار تربت حیدریه با اشاره به پیشنهادات و طرح های قابل ارائه در دور چهارم سفر هیات دولت به این شهرستان گفت : تصویب ساختار شرح وظایف فرمانداریهای ویژه استان و تسریع در ابلاغ آن، صدور مجوز تاسیس و راه اندازی دانشكده بهداشت و تغذیه با توجه به موقعیت جغرافیایی تربت حیدریه و واقع شدن در مركزیت پنج شهرستان و آماده بودن زیر ساختها و نزدیك بودن به نقطه مرزی از نیازهای منطقه بشمار می رود.

وی ادامه داد: صدور مجوز واگذاری مدیریت خدمات بهداشتی شهرهای زاوه،مه ولات،رشتخوار،خواف،كاشمر،بردسكن و خلیل آباد به دانشكده علوم پزشكی تربت حیدریه، صدور مجوز ارتقای مجتمع آموزش عالی تربت حیدریه، صدور مجوزارتقای پژوهشكده زعفران از سطح دو به سطح یك ،اختصاص اعتبار جهت مبلمان شهری و بهینه سازی ورودی و خروجی شهر بخشی از پیشنهادات برای دور چهارم سفر های استانی هیات دولت محسوب می شود.

محمدی اظهارداشت: از آنجایی كه مصوبات سه دور سفر ریاست جمهوری به تربت حیدریه در ارتقای شاخص های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و عمرانی شهرستان نقش بسیار بارز و بسزایی داشته است ، این پیشنهادات نیز در توسعه بیش از پیش منطقه كمك شایانی خواهد كرد.

وی ادامه داد: به منظور تداوم این حركت جهادی و تحول سریع كه در منطقه آغاز شده علاوه بر تكمیل پروژه های نیمه تمام سفرهای قبل ریاست جمهوری، انجام طرح های پیشنهادی در دور چهارم می تواند یك انقلاب دیگر در آبادانی تربت حیدریه داشته باشد.

2691/659