دكتر سید امیر آل داوود روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تاكنون دو دستگاه شتاب دهنده خطی در بیمارستان فوق تخصصی امید كه به صورت منحصر به بیماران سرطانی خدمات ارائه می كند، راه اندازی شده است.
وی عملكرد سه بعدی، افزایش كیفی درمان، عوارض كمتر و اثر بخشی بهتر را از ویژگیهای دستگاه های شتاب دهنده خطی عنوان كرد و افزود: در دستگاه های پرتو درمانی فعلی درمان ها به شكل دو بعدی انجام می شود.
وی اظهار داشت: با بهره برداری از این دستگاه های شتاب دهنده خطی تحول اساسی در ارائه خدمات به بیماران مبتلا به سرطان در شمال شرق كشور ایجاد می شود.
وی خاطر نشان كرد: در حال حاضر ماهانه یك هزار و 500 تا دو هزار نفر در بیمارستان فوق تخصصی امید خدمات رادیوتراپی دریافت می كنند كه با بهره برداری از این دستگاه ها این میزان به دو تا سه برابر افزایش خواهد یافت.
آل داود در ادامه گفت: بیمارستان فوق تخصصی امید مشهد با فعالیت های تك تخصصی خود به بیماران سرطانی اعم از جراحی، پرتو درمانی و شیمی درمانی علاوه بر درمان بیماران مشهد و استان خراسان رضوی، بیماران استان های خراسان شمالی، جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، گلستان و كشورهای مجاور همچون افغانستان، تاجیكستان، حاشیه خلیج فارس و تركمنستان را نیز تحت پوشش دارد.
رییس بیمارستان فوق تخصصی امید مشهد با بیان اینكه روند ابتلا به سرطان با تغییر سبك زندگی در حال افزایش است، افزود: سالانه یك هزار و 500 تا دو هزار مورد جدید سرطان در این بیمارستان به ثبت می رسد.
7487/659
چهار دستگاه شتاب دهنده خطي جهت بيماران مبتلا به سرطان شمال شرق كشور راه اندازي مي شود
۴ خرداد ۱۳۹۱، ۱۳:۲۶
کد خبر:
80150196
مشهد- رييس بيمارستان فوق تخصصي اميد مشهد از راه اندازي چهار دستگاه شتاب دهنده خطي جهت پرتو درماني بيماران مبتلا به سرطان شمال شرق كشور در نيمه اول سال جاري خبر داد.