حجت الاسلام 'سیدمحمدجواد موسوی درچه ای' روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار معارف ایرنا افزود: اگر بخواهیم مقایسه ای بین قاریان ایرانی و مصری و همچنین جلسات تلاوت آنها داشته باشیم؛ باید گفت كه در كشور ما به رغم وجود خیل عظیم قاریان ممتاز و مردم قرآن دوست، متاسفانه تعداد محافل تلاوت قرآن با تعداد قاریان ممتاز كشورمان تناسب ندارد.
وی با بیان اینكه ایجاد بستر تلاوت برای قاریان ضروری است، ادامه داد: در این زمینه ما با قاریان مصری فاصله داریم و قاریان ما كمتر از قاریان مصری، مجلس تلاوت دارند و یكی از دلایل تسلط قاریان مصری، تلاوت های زیاد مجلسی است.
نفر اول مسابقات بین المللی قرائت قرآن در هند گفت: اگر تعداد مجالس ویژه تلاوت در مصر را با تعداد هیات های مذهبی در ایران و قاریان مصری را با مداحان ایرانی مقایسه كنیم؛ بایستی جامعه قرآنی كشور با برگزاری نشست های تخصصی علل كمرنگ بودن جلسات تلاوت نسبت به سایر جلسات مذهبی را بررسی كنند.
موسوی یكی از دلایل این مساله را عدم آشنایی عموم مردم با ترجمه قرآن دانست و گفت: یكی دیگر از دلایل كمتر برگزار شدن جلسات تلاوت قرآن،فرعی پنداشتن تلاوت قرآن در مراسم مذهبی و حتی مراسم رسمی است.
این استاد قرآن همچنین گفت: محدود شدن جلسات استماع قرآن به مراسم شبی با قرآن یكی دیگر از این دلایل است. چراكه معمولا در این محافل از قاریان بین المللی و چهره های تلویزیونی استفاده می شود و متاسفانه بیشتر مردم از تلاوت سایر قاریان ممتاز ایرانی بی بهره اند.
این روحانی قاری توضیح داد: برای برون رفت از این مساله باید فضایی در كشور ایجاد شود تا مردم كه همواره در جلسات و هیات های مذهبی حضور فعال و خوبی دارند؛ پای منبر تلاوت قرآن نیز بیش از پیش حضور یافته و همانطور كه رهبر عظیم الشان انقلاب فرمودند از طراوت و حلاوت استماع آیات قرآن بهره مند شوند.
فراهنگ**1003**
قاري بين المللي قرآن:
برپايي كرسي هاي تلاوت قرآن بر تقويت تسلط قاريان ايراني مي افزايد
۱۴ مرداد ۱۳۹۱، ۸:۳۳
کد خبر:
80259716
![برپايي كرسي هاي تلاوت قرآن بر تقويت تسلط قاريان ايراني مي افزايد برپايي كرسي هاي تلاوت قرآن بر تقويت تسلط قاريان ايراني مي افزايد](https://img9.irna.ir/old/Image/1391/13910514/80259716/N80259716-2801458.jpg)
تهران- استاد قرائت قرآن يكي از دلايل تسلط قاريان مصري در قرائت قرآن را برپايي تلاوت هاي مستمر مجلسي آنان دانست و بر تقويت تسلط قاريان ايراني با تشكيل كرسي هاي تلاوت تاكيد كرد.