به گزارش خبرنگار ایرنا، سید 'هانی حسینی' روز چهارشنبه در نشست با جمعی از خبرنگاران كهگیلویه و بویراحمد افزود: این میزان اعتبار برای تكمیل و تجهیز مراكز فرهنگی و هنری ثابت و سیار استان هزینه خواهد شد.
وی بیان كرد: كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان كهگیلویه و بویراحمد 12 مركز فرهنگی و هنری دارد كه از این تعداد 10 مورد ثابت و دو مورد نیز سیار است.
حسینی اظهار داشت: تا پایان امسال عملیات اجرایی دو مركز فرهنگی و هنری ثابت در شهرهای مادوان و چرام آغاز می شود.
وی عنوان كرد: اعتبار اولیه در نظر گرفته شده برای آغاز عملیات اجرایی مركز فرهنگی و هنری مادوان یك میلیارد و 500 میلیون ریال و برای چرام نیز یك میلیارد ریال است.
حسینی ابراز داشت: مراكز سیار فرهنگی و هنری كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان كهگیلویه و بویراحمد به كودكان روستایی این استان خدمات رسانی می كنند.
مدیر كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان كهگیلویه و بویراحمد افزود: دو مركز فرهنگی و هنری پستی نیز در یاسوج و گچساران وجود دارد كه خدمات لازم را به كودكان روستایی این دو شهر ارائه می دهند.
حسینی گفت: تا قبل از دولت نهم تعداد نیروی انسانی كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان كهگیلویه و بویراحمد شامل نیروهای اداری و مربی 38 نفر بود كه با پیگیری ها و رایزنی های انجام شده این تعداد هم اكنون به 61 نفر رسیده است.
وی بیان كرد: كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان كهگیلویه و بویراحمد دارای كارشناسان فرهنگی، ادبی، هنری و روابط عمومی است كه از تجارب ارزنده آنان برای آموزش قشر كودك و نوجوان استفاده می شود.
حسینی اظهار داشت: از مسوولان اجرایی كهگیلویه و بویراحمد انتظار می رود برای تاسیس و راه اندازی مراكز فرهنگی و هنری در شهرهای سوق، پاتاوه، چاروسا، دیشموك و لوداب اقدام كنند.
وی عنوان كرد: ایجاد یك مركز فرهنگی و هنری در شهرهای گچساران و دهدشت و مناطق اكبرآباد، شرف آباد و شهرك جهاد یاسوج امری ضروری است.
حسینی ابراز داشت: از زمان آغاز به كار دولت نهم تاكنون تاسیس مراكز فرهنگی و هنری در نقاط مختلف كهگیلویه و بویراحمد رشد چشمگیری داشته ولی بازهم ناكافی به نظر می رسد.
مدیر كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان كهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینكه كانون این استان تولیدات فرهنگی و هنری در بخش كودك و نوجوان نداشته، افزود: از آثار نویسندگان، شعرا و هنرمندان بخش كودكان و نوجوانان نقاط مختلف كشور اعم از رمان، شعر و فیلم های كوتاه تربیتی و آموزشی در مراحل تولید و توزیع حمایت همه جانبه می شود.
حسینی گفت: تا قبل از دولت نهم تعداد كودكان و نوجوانان عضو مراكز فرهنگی و هنری این استان دو هزار نفر بود در حالی كه این تعداد هم اكنون به حدود 13 هزار نفر رسیده است.
وی بیان كرد: نشر و توزیع كتاب هایی كه در كانون های پرورش فكری كودكان و نوجوانان سراسر كشور آموزش داده می شوند به طور تخصصی است.
حسینی با اشاره به اینكه فعالیت های كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان در سراسر كشور با محوریت كتاب و كتابخوانی است، اظهار داشت: 120 هزار جلد كتاب در بخش كودك و نوجوان در مراكز فرهنگی و هنری ثابت و سیار این استان وجود دارد.
وی عنوان كرد: با توجه به دیربازده بودن امور فرهنگی طراحی مدیریت در كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان سراسر كشور بر مبنای ثبات مدیریت استوار است.
حسینی ابراز داشت: نبود ثبات مدیریت در كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان كهگیلویه و بویراحمد بویژه در بخش فرهنگی لطمات جبران ناپذیری وارد كرده است.
وی افزود: كهگیلویه و بویراحمد تنها استانی است كه كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان آن فاقد كانون تدریس زبان انگلیسی است و به همین دلیل از افراد علاقمند و دارای مدرك تحصیلی كارشناسی در این زمینه دعوت به همكاری می شود.
حسینی گفت: كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان كهگیلویه و بویراحمد برای تاسیس و راه اندازی كانون تدریس زبان انگلیسی در دو بخش كودك و نوجوان در شهرهای مختلف این استان به 14 مدرس نیاز دارد.
وی بیان كرد: خدمات فرهنگی و هنری چندانی به كودكان و نوجوانان عشایر كهگیلویه و بویراحمد ارائه نمی شود و مهمترین دلایل این امر نیز كمبود اعتبار، امكانات و نیروی انسانی است.
حسینی اظهار داشت: هم اكنون 10 سالن سینما هر كدام با گنجایش بیش از 100 نفر برای كودكان و نوجوانان در شهرهای مختلف كهگیلویه و بویراحمد وجود دارد در حالی كه این تعداد تا قبل از دولت نهم دو مورد بوده است.
671/7535
بودجه عمراني 91 كانون پرورش فكري كهگيلويه وبويراحمد دوبرابر شده است
۲۵ مرداد ۱۳۹۱، ۱۵:۱۴
کد خبر:
80278351
ياسوج - مدير كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان كهگيلويه و بويراحمد گفت: اعتبارات عمراني امسال كانون استان پنج ميليارد و 750 ميليون ريال است كه اين ميزان نسبت به سال گذشته دو برابر افزايش نشان مي دهد.