'مصطفی رنجبری حسنلویی 'مخترع این طرح روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: ماوس كفشی ، سخت افزار رایانه ای است كه عملكرد موس و صفحه كلید را با پا در محیط های رایانه ای پیاده سازی می كند. این دستگاه بعد از اتصال به كیس رایانه ، روی پد مخصوص قرار می گیرد و شخص با استفاده از انگشتان پا می تواند با رایانه كار كند.
رنجبری خاطرنشان كرد: با افزایش استفاده از رایانه در جامعه افرادی كه از این ابزار به مدت طولانی استفاه می كنند دچار عوارض ناشی از كار با رایانه مانند سندروم دست، افتادگی شانه ها، گودی كمر و ضعف بینایی می شوند كه با استفاده از این دستگاه می توان از عوارض ناشی از كار با رایانه جلوگیری كرد.
این مخترع گفت: این دستگاه برای معلولین دچار ضایعات در ناحیه دست نیز قابل استفاده است.
رنجبری گفت: در این دستگاه غلتك ماوس معمولی حذف و به جای آن از توپ های غلتان استفاده شده است .این دستگاه به صورت بدون سیم و با سیم كارمی كند .
وی خاطرنشان كرد: این دستگاه در 6 مدل طراحی شده است و تاكنون 2 مدل آن ثبت شده و تائیدیه علمی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی را دریافت كرده است . این دستگاه همچنین جایزه سطح 2 بنیاد ملی نخبگان را به خود اختصاص داده است.
علمی**9190** 1581
تهران- محققان كشور موفق به توليد دستگاهي با عنوان ' ماوس كفشي ' شدند كه عملكرد موشواره (ماوس ) و صفحه كليد را به صورت همزمان انجام مي دهد . كاربران با استفاده از پا مي توانند از اين دستگاه استفاده كنند.