به گزارش روز یكشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی دامپزشكی استان یزد، علی فاتحی نیا گفت: لیبل درج شده بر روی لاشه های دام های سنگین چهار عدد و در دام های سبك دو عدد است كه به عنوان شناسنامه لاشه دام كه دارای مشخصات، نام كشتارگاه ، تاریخ تولید ، تاریخ مصرف و شرایط نگهداری درج شده است.
وی اظهار داشت: این طرح به انجام نظارت های دقیق و كنترل لاشه های تولیدی و ایجاد امكان ردیابی و برخورد با موارد تخلف احتمالی در واحدهای عرضه شهرستان و جلو گیری از ورود لاشه های غیر بهداشتی كمك بسزایی می نماید.
سرپرست شبكه دامپزشكی شهرستان ابركوه افزود: همچنین این امر موجب می شود مردم شهرستان با اطمینان بیشتری نسبت به گذشته می توانند با مراجعه به واحد های عرضه گوشت قرمز، گوشت بهداشتی مورد نیاز خود را فراهم نمایند.
فاتحی نیا خاطرنشان كرد: طرح یاد شده با همكاری شهرداری شهر ابركوه اجرا می شود و امیدواریم با اجرای این طرح شاهد افزایش ارتقاء سطح سلامت جامعه باشیم.
سرپرست شبكه دامپزشكی شهرستان ابركوه از مردم خواست از خرید هرگونه گوشت فاقد لیبل و مهر بهداشتی دامپزشكی خودداری نمایند و در صورت مشاهده لاشه فاقد شرایط ذكر شده به شبكه دامپزشكی شهرستان اطلاع دهند.ك/1
7546/1968
طرح ليبل گذاري لاشه هاي استحصالي دام در كشتارگاه ابركوه آغاز شد
۱۲ شهریور ۱۳۹۱، ۹:۴۹
کد خبر:
80304268
يزد- سرپرست شبكه دامپزشكي شهرستان ابركوه ازآغاز طرح ليبل گذاري لاشه استحصالي در كشتارگاه دام اين شهرستان خبر داد.