دكتر مجید غیور مبرهن روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تغییر سبك زندگی، عدم فعالیت بدنی و استفاده از غذاهای پرچرب از دلایل گسترش چاقی در بین افراد جامعه است.
وی با بیان اینكه چاقی عامل موثر در ابتلا به بسیاری از بیماریها است، گفت: شانس ابتلا به سرطان در افراد چاق بیشتر از افراد لاغر است و چاقی زمینه ساز بیماری های قلبی و عروقی، سكته های مغزی، كمردرد و آرتروز (التهاب مفاصل) است.
این پزشك متخصص تغذیه با اشاره به اینكه بافت های چربی در علم پزشكی به نام غده های چربی شناخته می شوند، افزود: این غدد چربی در بدن ترشحاتی دارند كه موجب اختلالات هورمونی شده و ابتلا به ناباروری را در افراد افزایش می دهند.
غیور گفت: افزایش تحرك بدنی، استفاده از رژیم های غذایی مناسب كه به تدریج موجب كاهش وزن بدن می شوند و اصلاح شیوه زندگی از راهكارهای مقابله با چاقی است.
وی با بیان اینكه پیروی از رژیم های لاغری غیر علمی، عوارض جبران ناپذیری را به دنبال دارد، افزود: ابتلا به بیماری های روحی و روانی مختلف و ناهماهنگی هورمونی و ریزش موها از تبعات رژیم های لاغری غیر اصولی است.
7487/664/245
![پديده چاقي در بين افراد جامعه سه برابر شده است پديده چاقي در بين افراد جامعه سه برابر شده است](https://img9.irna.ir/old/Image/1391/13910702/80336972/N80336972-3199120.jpg)
مشهد- استاديار دانشگاه علوم پزشكي مشهد گفت: طبق بررسي هاي انجام شده ، پديده چاقي در بين افراد جامعه سه برابر چند دهه قبل شده است.