به گزارش پایگاه اطلاع رسانی' تاپ سانته' فرانسه، یك مطالعه انجام شده در آمریكا حاكی از آن است كه شكلات تلخ سرشار از كاكائو نه تنها خوشمزه است بلكه فلاونوئیدهای موجود در آن عملكرد شناختی بدن انسان را بهتر می كند.
البته این تنها خاصیت شكلات نیست بلكه شش دلیل دیگر برای مصرف آن در این مطالعه عنوان شده است.
در واقع گاز زدن به یك تكه شكلات تلخ بدن ما را از مواد معدنی مانند منیزیم، فسفر، پتاسیم، آهن، روی و ویتامین ها به خصوص ویتامین های گروه B سرشار می كند.
همچنین شكلات موجود در مواد غذایی گوناگون به تعادل رژیم غذایی ما كمك می كند. البته باید در انتخاب شكلات تلخ واقعی توجه كافی داشت و فراموش نكرد كه بیسكوئیت های كاكائویی و سایر كرم های دسری خیلی شیرین ارزش غذایی چندان قابل توجهی ندارد.
شكلات همچنین برای روحیه مناسب است؛ چراكه حاوی منیزیم است كه یك ماده معدنی شناخته شده دارای اثرات آرامش بخش است و درمورد انتقال تحریكات عصبی به مغز اهمیت زیادی دارد.
همچنین به دلیل اینكه سرشار از تئوبرومین محرك معروف موجود در تیرامین و فنیلتیلامین دو ماده موجود در آمفتامین كه كار آن افزایش اثرات انتقال دهنده های عصبی بر روی مغز است، اهمیت دارد.
ازسوی دیگر شكلات دارای یك اثر ضدافسردگی طبیعی است و باید به اثرات خواب آوری آن (هیپنوتیزمی) برای غلبه بر افسردگی توجه داشته باشیم.
شكلات تلخ یكی از 10 ماده غذایی مورد توجه جوانان است.
در واقع كاكائو یكی از مواد غذایی سرشار از فلاونوئیدها به خصوص كاتچین است كه به خاطر دارا بودن خواص آنتی اكسیدانی بسیار معروف است.
برای استفاده از خواص متعدد آن، بدون اینكه احساس گناه كنید شكلات تلخ سرشار از كاكائو را گاز بزنید و خود را از این خواص محروم نكنید.
این كمك می كند تا بدنتان را برای مدت های طولانی جوان و پویا نگه دارید.
البته در كنار خوردن شكلات باید به غلات سرشار از مواد معدنی نیز توجه داشت.
علمی**1834**1544
تهران-يك مطالعه تازه منتشر شده حاكي از آن است كه با شش دليل علمي، خوردن شكلات تلخ خواص مفيد زيادي براي ساختار و عملكرد بدن انسان دارد.