۲۰ آذر ۱۳۹۱، ۱۵:۲۲
کد خبر: 80449892
T T
۰ نفر
به روز نبودن آمار و اطلاعات مهمترين مشكل طرح آمايش سرزمين است

ياسوج - استاندار كهگيلويه و بويراحمد گفت: يكي از مهمترين مشكلات طرح تدوين سند آمايش سرزمين اين استان به روز نبودن آمار و اطلاعات دستگاه هاي اجرايي است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید 'حسین صابری' روز دوشنبه در نشست آمایش سرزمین و محیط زیست كهگیلویه و بویراحمد افزود: شاخص های توسعه این استان از سال 85 تاكنون تغییر كرده و آمار گذشته گرهی از مشكلات استان باز نكرده و موجب توسعه نمی شود و به همین دلیل باید اصلاح و به روز شود.

وی با اشاره به اینكه مدیریت اجرایی برای طرح آمایش سرزمینی كهگیلویه و بویراحمد وجود ندارد، بیان كرد: این امر موجب می شود كه فعالیت ها و اهداف پیش بینی شده در این طرح بی نتیجه باقی بماند.

صابری اظهار كرد: بخش های مختلف شامل صنعت، كشاورزی، گردشگری، راه و آب در كهگیلویه و بویراحمد از سال 85 تاكنون دچار تحولات چشمگیری شده ولی دستگاه های اجرایی این استان تعهد چندانی برای ارائه آمار و اطلاعات دقیق و به روز ندارند.

وی با تاكید بر ضرورت توجه مدیران اجرایی كهگیلویه و بویراحمد برای به روز كردن آمار و اطلاعات دستگاه های اجرایی این استان، عنوان كرد: مشاور باید سند آمایش سرزمینی استان را تا زمان اجرا پیگیری كرده و پس از تحویل سند نیز در زمینه اجرا و رفع مشكلات آن با هماهنگی نهادهای دولتی مربوطه با مدیریت اجرایی و دستگاه های اجرایی مرتبط همكاری كند.

صابری ابراز داشت: چنانچه آمار و اطلاعات دستگاه های مختلف اجرایی كهگیلویه و بویراحمد واقعی نباشد بهتر است كه به مشاور سند آمایش سرزمینی این استان ارائه نشود بلكه آمار واقعی استخراج و ارائه شود.

معاون برنامه ریزی استاندار كهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: قرارداد سند آمایش سرزمینی این استان در سال 85 با مشاور منعقد شد و از آن زمان تاكنون بنا به دلایلی روند اجرای آن كند بوده است.

'فرهاد باقرپور' افزود: پس از نظرخواهی از نهادهای دولتی كهگیلویه و بویراحمد در مورد سند آمایش سرزمینی این استان برخی دستگاه های اجرایی اشكالات جزئی و كلی مرحله اول سند را اعلام كردند كه در حال برطرف شدن است.

وی با اشاره به اینكه سند آمایش سرزمینی كهگیلویه و بویراحمد نقشه راه و زیربنای توسعه پایدار این استان است، بیان كرد: تمام نهادهای دولتی استان باید برای اجرای هر چه مطلوبتر این سند همكاری كرده و نقش فعالتری در تدوین آن داشته باشند.

در این نشست مقرر شد دستگاه های اجرایی كهگیلویه و بویراحمد ظرف دو هفته آمار و اطلاعات مورد درخواست مشاور سند آمایش سرزمینی این استان و وضع موجود استان در بخش های مختلف را ارائه دهند.

7535/671