'علی زاهدی نیا' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پرونده های مربوط به هویت این افراد توسط ثبت احوال بررسی و برای تعیین تكلیف به مراجع قضایی ارسال شده است.
وی یكی از مشكلات عمده سیستان و بلوچستان را وجود افراد فاقد مدارك هویتی و جعل سجلی عنوان كرد و افزود: این مشكل طی چند دهه گذشته همواره وجود داشته است اما امروزه با صدور شناسنامه های مكانیزه و به حداقل رسیدن امكان هر گونه سوء استفاده از مدارك هویتی و همچنین شناسایی افراد مشكوك تابع و فاقد شناسنامه تا حدودی ساماندهی شده است.
او اظهارات یكی از نمایندگان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی مبنی بر ابطال شناسنامه شماری از افراد مشكوك تابع در زاهدان را از سوی ثبت احوال نادرست عنوان و بیان كرد: براساس ماده هشت قانون اساسی مدارك هویتی افراد بر اساس رای مرجع قضایی باطل می شود و ثبت احوال تنها به عنوان مجری پرونده های مربوطه را با تشكیل هیات سه نفره ای بررسی و به دادگاه ارسال می كند.
وی اظهار داشت: در هشت ماه نخست امسال 394 پرونده مربوط به افراد مشكوك تابع فاقد شناسنامه سیستان و بلوچستان در هیات سه نفره ثبت احوال بررسی و به دادگاه ارسال شده است.
او با اشاره به مسوولیت ثبت احوال در خصوص رسیدگی به افراد فاقد مدارك هویتی گفت: اكنون بخشی از مسوولیت های شورای تامین سیستان و بلوچستان توسط ثبت احوال انجام می گیرد كه بیانگر حساسیت این موضوع در منطقه به منظور جلوگیری از سوء استفاده بیگانگان از مدارك هویتی ایرانی است.
7315/2729
بيش از 13 هزار پرونده براي افراد فاقد مدارك سجلي در سيستان و بلوچستان تشكيل شد
۵ دی ۱۳۹۱، ۸:۵۴
کد خبر:
80470895
زاهدان - مدير كل ثبت احوال سيستان و بلوچستان گفت: از سال 74 تاكنون 13 هزار و 181 پرونده قضايي براي افراد فاقد شناسنامه در استان كه اغلب مشكوك تابع هستند، تشكيل شده است.