حجتالاسلام كریم حسینخانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دسترسی آسان كاربران به ویژه نسل جوان به محیط های مجازی ضرورت ورود طلاب به تبلیغ مفاهیم دینی در فضای سایبری را دو چندان میكند.
وی با تاكید برمعرفی سایتها و وبلاگهای دینی موفق از طریق برگزاری جشنوارههای استانی و كشوری گفت: ارزشگذاری به فعالیتهای تبلیغی در حوزه فضای سایبری از سوی مسوولین در پیشبرد اهداف تبلیغی مهم و حایز اهمیت است.
حسینخانی اظهار كرد: با توجه به مقتضیات زمانی و مكانی تبلیغ به صور گوناگون می تواند در جامعه انجام شود در گذشته تبلیغ تنها به شیوههای سنتی بود، اما توسعه و گسترش راههای ارتباط جمعی و تنوع مسیرهای ارتباطی لزوم ورود طلاب و روحانیون را برای تبلیغ در فضای مجازی ضرورت میبخشد.
وی گفت: فراوانی كاربران و فعالیتهای ضد دینی و فرهنگی دشمنان در خدشهدار كردن هویت اسلامی و ایرانی شبهات و انحرافات دینی لزوم حضور طلاب را در جامعه بیشتر میكند.
حسینخانی اظهار كرد: اگر بخواهیم از فرهنگ ملی و دینی خود در مقابل هجمه ها صیانت و پاسداری كنیم باید حوزههای علمیه در این عرصه فعالتر از همه اقشار دیگر جامعه باشند.
مسئول بسیج طلاب سپاه شهدای آذربایجان غربی تاكید كرد: طلاب و روحانیان باید در تبیین و تشریح معارف دینی و اسلامی از منابع تحقیقی، روایی و حدیثی معتبر و قابل استناد بهره گیرند.
7125/583
hv,ldi - مسوول بسيج طلاب سپاه شهداي آذربايجان غربي گفت: حضور طلاب و روحانيون در فضاي مجازي و اينترنت ضروري بوده و اين قشر بايد از فن آوريهاي روز براي تبليغ ديني و معارف اسلامي استفاده كنند.