به گزارش ایرنا ، رسول زیبانژاد روز شنبه در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت این شهرستان با بیان این كه ما هر چه داریم به بركت خون شهدا و جانفشانی ایثارگران هشت سال دفاع مقدس است خواستار تلاش همگان برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال آن به نسل های جوان شد.
وی افزود: شهدا از افتخارت نظام و انقلاب اسلامی هستند و اقتدار و عظمت كشور مرهون شهدا است.
وی بر لزوم رسیدگی ، حمایت و دلجویی های مستمر از خانواده های شهدا و ایثارگران سطح شهرستان توسط دستگاه ها و مدیران شهرستانی با هماهنگی شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاكید كرد.
وی همچنین به برگزاری یادواره 1414 شهید سرباز استان اردبیل اشاره كرد و گفت: خانواده های معظم 35 شهید سرباز شهرستان بیله سوار نیز در این یادواره شركت خواهند كرد.
594/530
![فرماندار بيله سوار: ترويج فرهنگ ايثار و شهادت ضرورت جامعه است فرماندار بيله سوار: ترويج فرهنگ ايثار و شهادت ضرورت جامعه است](https://img9.irna.ir/old/Image/1391/13911016/80486566/N80486566-3608736.jpg)
بيله سوار ، اردبيل - فرماندار بيله سوار مغان گفت: ترويج فرهنگ ايثار و شهادت ضرورت جامعه است.