۲۸ دی ۱۳۹۱، ۸:۵۰
کد خبر: 80502880
T T
۰ نفر
'آبسه لوزه' به طور اورژانس درمان مي‌شود

تهران -متخصص گوش حلق و بيني گفت: عوارض 'آبسه لوزه' بسيار خطرناك است و درمان آن از اقدامات اورژانسي پزشكان محسوب مي شود.

'محمدحسن عامری ' روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: لوزه ها به دلیل مجاورت با ارگان های بسیار مهم و حیاتی بدن انسان از اهمیت زیادی برخوردار است و در صورت ایجاد آبسه دور لوزه می بایست هر چه سریع تر تحت درمان قرار گیرد.

وی اظها رداشت : تجمع مایع درمجاورت نزدیك عروق اصلی گردن و در مسیر راه هوایی بیمار و یا سر باز كردن آبسه به طور خود به خود می تواند جان بیمار را تهدید كند در این صورت برای پیشگیری از این عوارض خطرناك درمان دارویی آبسه لوزه به صورت اورژانسی انجام می شود.

عامری خاطر نشان كرد: آبسه اگر سر باز كند به بتدریج بافت اطراف خود را از بین می برد و بافت ها و ارگان های مجاور را آلوده كرده یا تخریب می كند كه در این صورت عوارض خطرناكی را به دنبال دارد.

وی بابیان اینكه آبسه لوزه در كودكان و همچنین در بزرگسالان می تواند بروز كند اضافه كرد: این بیماری عارضه ناشی از عفونت سادۀ لوزه است و معمولا مشكل با یك گلودرد ساده شروع می شود و سپس میكروب پشت لوزۀ جمع می شود.

متخصص گوش و حلق و بینی افزود: در اطراف لوزه فضایی وجود دارد كه برای ایجاد آبسه مناسب است و میكروب خود را به فضای پشت لوزه رسانده و منجر به آبسۀ لوزه می شود.

وی خاطرنشان كرد: در این بیماری غده های لنفاوی گردن متورم و دردناك شده و التهابات در اطراف حلق و گوش باعث درد در این ناحیه می شود و بیمار از گوش درد شكایت دارد.

به گفته وی پس از بهبودی آبسه لوزه این بیماری به احتمال زیاد مجددا بروز خواهد كرد.

متخصص گوش و حلق و بینی توصیه كرد:برای پیشگیری از ایجاد مجدد آبسه دورلوزه این افراد تحت عمل جراحی برداشتن لوزه قرار می گیرندكه البته بعضی از جراحان ترجیح می دهند در حال تخلیه آبسه لوزه را بردارند.

عامری گفت: امروزه مصرف به موقع آنتی بیوتیك و درمان زودهنگام گلودردهای چركی بسیار موثر است و توانسته عوارض ناشی از آبسه لوزه كاهش دهد.

علمی (4)**1534**1544
۰ نفر