۸ بهمن ۱۳۹۱، ۱۴:۵۱
کد خبر: 80516947
T T
۰ نفر
مشاوران باتجربه در دادگاه هاي خانواده و اطفال مستقر مي شوند

گرگان - معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري گلستان گفت: بمنظور آسيب شناسي، كنترل و پيشگيري از طلاق مشاوران توانمند و باتجربه در محاكم خانواده و اطفال در استان مستقر مي شوند.

به گزارش ایرنا 'حسین شعبانی' روز یكشنبه در نشست با كارشناسان بهزیستی استان افزود: حضور مشاوران توانمند و با تجربه در محاكم خانواده و اطفال ،علاوه بر كمك به قضات در تصمیم گیری ها، زمینه سازش زوجین در دعاوی خانوادگی را بیشتر می كند.

وی با بیان اینكه برنامه ما در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گلستان، تلاش برای كاستن از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی ناشی از آن است، اضافه كرد: برای تحقق این هدف و محكم گام برداشتن در این راه، نیازمند تعامل و همراهی سایر دستگاه های اجرایی در استان هستیم.

وی در این ادامه این نشست همچنین از آسیب شناسی مداخلات روانشناختی كارشناسان بهزیستی در حوزه های قضایی استان خبر داد و گفت: این اقدام به منظور بررسی راهكارهای استفاده بیشتر از ظرفیت مشاوران و مددكاران اجتماعی بهزیستی در محاكم ، اجرا می شود.

شعبانی همچنین خواستار تدوین برنامه جامعی برای تعامل بیشتر دستگاه قضایی و بهزیستی استان شد و گفت: این تعامل دوسویه می تواند در دعاوی مربوط به خانواده و اطفال راهگشا باشد.

كارشناسان بهزیستی نیز در این نشست آمادگی خود را برای حضور موثر در محاكم خانواده واطفال اعلام كردند.

601