به گزارش روابط عمومی فرمانداری اهواز،' رضا اسدی' شنبه با ذكر این خبر اظهار داشت :كارشناسان و بازرسان مركز دامپزشكی اهواز بر نحوه عرضه فرآورده های خامی دامی نظیر گوشت ، مرغ ، ماهی و تخم مرغ نظارت می كنند.
وی عمده این بازرسی ها را شامل نظارت بر تاریخ تولید و انقضا، بهداشت مراكز عرضه،حفظ سرمایش مواد، شرایط نگهداری فرآورده ها و دارا بودن مجوزهای لازم دامپزشكی عنوان كرد.
اسدی با بیان این كه تهیه فرآورده های خام دامی از مراكز مجاز تحت نظارت دامپزشكی از مهم ترین راهكارهای پیشگیری از بیماری هاست ازشهروندان خواست فرآورده های مورد نیاز خود را از مركز مجاز و تحت نظارت تأمین نمایند.
رییس شبكه دامپزشكی اهواز افزود: تهیه فرآورده های خام دامی از فروشندگان دوره گرد و به صورت روباز سلامت شهروندان را به خطر انداخته و با توجه به این كه بعضی از بیماری ها بین انسان و دام منتقل می شوند هزینه های درمانی زیادی را به مردم تحمیل می كنند.
وی عنوان كرد: از ابتدای امسال تاكنون به صورت مستمر از مراكز تولید، عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی بازرسی صورت گرفته و تاكنون 143 واحد صنفی به دلیل تخلف بهداشتی و عرضه مواد خارج از شرایط لازم به مراجع قضایی معرفی شده اند.
ك/1 7158/641
شش اكيپ بازرسي برمراكزعرضه فرآورده هاي خام دامي اهوازنظارت مي كنند
۱۴ بهمن ۱۳۹۱، ۱۳:۲۷
کد خبر:
80524885
اهواز- رييس شبكه دامپزشكي اهواز گفت: شش اكيپ بازرسي بر نحوه عرضه فرآورده هاي خام دامي اين شهرستان نظارت مي كنند.