به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی قم، 'مجتبی احمدزاده قمی' افزود: این میزان سوسیس و كالباس در بازرسی كارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی این دانشگاه از سه واحد تولید كننده فراورده های گوشتی كشف شده است.
وی با بیان اینكه تاكنون دو هزار كیلو گرم از این محصولات غیر قابل مصرف معدوم شده است، گفت: پرونده تخلفات این واحدها بمنظور بررسی بیشتر به اداره كل تعزیرات حكومتی استان ارسال شده است.
وی ارزش ریالی این فرآورده ها در صورت تبدیل به محصول سوسیس و كالباس را بیش از یك میلیارد ریال ارزیابی كرد و افزود: در صورت ورود این محصولات به چرخه توزیع و مصرف اثرات مخربی برای سلامت مصرف كنندگان به وجود می آمد.
احمد زاده با بیان اینكه بازرسان و كارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی و اداره امور دارو و مواد اعتیاد آور آماده راهنمایی شهروندان و مسافران در خصوص سوالات مربوط پیرامون هر یك از این حوزه ها هستند، اظهار داشت: شهروندان و مسافران می توانند هرگونه سوال، انتقاد، پیشنهاد و یا شكایت در زمینه دارویی را در هر ساعتی از شبانه روز با شماره 6706443 در میان بگذارند و مشاوره های لازم را از كارشناسان مربوطه اخذ كنند.
وی افزود: كارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشكی قم با شماره 6706444 آماده دریافت هرگونه انتقاد، پیشنهاد و شكایت و همچنین پاسخگویی به سوالات شهروندان و مسافران درخصوص مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی به صورت شبانه روزی هستند.
وی خاطرنشان كرد: شماره پیغامگیر 6162644 نیز به صورت شبانه روزی جهت طرح شكایات، انتقادات و پیشنهادات عموم همشهریان و زائران و مسافران پیش بینی شده است.ك/3
7404/1535
قم ـ معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي قم گفت: بيش از 55 تن مواد اوليه غير بهداشتي سوسيس و كالباس در اين استان كشف و توقيف شد.