'مهدی ثمره هاشمی' یكشنبه شب در جریان بازدید از تصفیه خانه ساری ، افزود: با توجه به حجم سرمایه گذاری صورت گرفته در بخش فاضلاب ، جمعیت برخوردار از مزایای اجرای طرح جمع آوری فاضلاب در كشور رضایتبخش نیست.
وی اظهارداشت: باید با اطلاع رسانی و فرهنگ سازی ، اهمیت طرح های فاضلاب در حفظ سلامتی و محیط زیست ، برای مردم تبیین و بازگو شود.
وی گفت: همچنین 10 درصد از جمعیت سه میلیون نفری مازندران از مزایای اجرای طرح تصفیه فاضلاب بهره مند هستند كه باید برای رسیدن به میانگین كشوری تلاش مضاعفی صورت گیرد.
وی بر لزوم استفاده از انرژی های نوین در اجرای طرح تصفیه خانه های فاضلاب در مازندران
تاكید كرد.
مدیرعامل شركت مهندسی آب و فاضلاب كشور افزود: باید با فروش انشعاب فاضلاب در ساری ، جمعیت برخوردار از مزایای طرح فاضلاب افزایش یابد.
ثمره هاشمی بر لزوم نظارت بر طرح های آبرسانی ، خطوط انتقال ، ایستگاههای پمپاژ و تصفیه خانه های آب تاكید كرد و افزود: در طرح هایی كه شركت آب منطقه ای مجری آن است باید با همكاری آب و فاضلاب مشكلات موجود در اجرای طرح ها رفع شود تا در زمان مقرر تكمیل و به بهره برداری برسد.
مدیرعامل شركت مهندسی آب و فاضلاب كشور گفت: فروش اوراق مشاركت ، جذب سرمایه گذار و استفاده از توان بخش خصوصی بعنوان یك راهكار مهم و اصولی در اجرا و تكمیل طرح های عمرانی در دست اقدام باید مورد توجه بیش از پیش قرار گیرد.
ثمره هاشمی گفت: از طریق بانك توسعه اسلامی در صدد جذب 150 میلیون یورو اعتباری برای اجرای طرح های فاضلاب قائمشهر، آمل ، محمودآباد ، تنكابن و رامسر و همچنین 129 میلیون یورو برای اجرای طرح آبرسانی به تنكابن و رامسر هستیم.
مدیرعامل شركت آب و فاضلاب شهری مازندران نیز گفت: تامین اعتبار مورد نیاز برای اجرای مرحله دوم تصفیه خانه های فاضلاب شهرهای ساری، بابل و بابلسر از محل فاینانس در دستور كار است.
'محمدتقی حسین زاده' گفت: در سال گذشته با حفر ، تجهیز و بهسازی چاهها در شهرهای مختلف ، 900 لیتر در ثانیه به حجم آب های استحصالی استان افزوده شده است.ك/3
2501/402/506
38 درصد جمعيت كشور از مزاياي اجراي طرح تصفيه فاضلاب بهره مند هستند
۹ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۱:۳۰
کد خبر:
80634728
ساري - مديرعامل شركت مهندسي آب و فاضلاب كشور گفت: با بررسي هاي صورت گرفته هم اكنون 38 درصد جمعيت كشور از مزاياي اجراي طرح تصفيه فاضلاب بهره مند هستند.