۱۸ خرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۱۲
کد خبر: 80687428
T T
۰ نفر
امام جمعه بجنورد:‌ با پايان رقابت انتخاباتي رفاقت بايد جايگزين آن شود

بجنورد - امام جمعه بجنورد گفت: رقابت هاي انتخاباتي نامزدهاي رياست جمهوري و شوراهاي اسلامي مربوط به زمان تبليغات انتخاباتي است كه با پايان آن بايد رفاقت جايگزين آن شود.

به گزارش ایرنا حجت الاسلام 'ابوالقاسم یعقوبی' جمعه شب در همایش هم اندیشی ستادهای انتخاباتی نامزدهای یازدهمین دوره ریاست جمهوری در بجنورد اظهار كرد: رقابت مقطعی است و تلاش برای آبادانی و پیشرفت كشور به رفاقت و همدلی نیاز دارد.

وی اضافه كرد: كشیده شدن رقابت های انتخاباتی به پس از انتخابات موجب آسیب دیدن نظام جمهوری اسلامی و تاخیر در رشد و توسعه كشور خواهد شد.

رییس شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی گفت: وجود رقابت های انتخاباتی نفس گیر كه باعث شفاف سازی دیدگاه ها و نظرات نامزدها می شود، در زمان انتخابات برای شناخت بیشتر مردم و گزینش رییس جمهوری منتخب ضروری است.

یعقوبی افزود: نظام نیز با این رویكرد زمینه مناظره تلویزیونی را در دو دوره اخیر انتخابات ریاست جمهوری پیش بینی كرده تا مردم از نزدیك با دیدگاه های نامزدها آشنا شده و فرد اصلح و كارآمد را انتخاب كنند.

وی اظهار كرد: پس از انتخابات دیگر جایی برای رقابت ها و بركناری فله ای نیروهای كارآمد نباید وجود داشته باشد و رفاقت باید جای رقابت انتخاباتی را بگیرد تا مردم نیز از این گذر منتفع شوند.

امام جمعه بجنورد گفت: رییس جمهوری منتخب، رییس جمهوری 75 میلیون ایرانی اعم از همه كسانی است كه به ایشان رای داده و یا رای نداده اند.

یعقوبی افزود: رییس جمهوری منتخب پس از رای آوری باید از تمام نیروهای ارزشی و كارآمد در مدیریت اجرایی و سیاسی كشور استفاده كند و عینك حزبی و جناحی را از چشم خود بردارد.

رییس ستاد انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری و چهارمین دوره شوراهای اسلامی خراسان شمالی گفت: انتخابات از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است كه در آن مردم می توانند هر فردی را كه اصلح تشخیص می دهند برای تصدی امور برگزینند.

'سیف الله مطلبی' در این همایش اظهار كرد: عوامل اجرایی انتخابات اعم از نیروهای اجرایی، نظارتی، امنیتی و بازرسی بسترساز مشاركت مردم در انتخابات خواهند بود و هیچ كاری به نتیجه رای گیری ندارند.

معاون استاندار خراسان شمالی شعار ستاد انتخابات برای این دوره از انتخابات را 'عدالت محوری، قانونمداری، امانتداری و مشاركت حداكثری' دانست و گفت: در این استان بستر و زمینه برای برگزاری انتخاباتی پرشور در 24 خرداد فراهم است.

مطلبی وجود اختلاف سلیقه را در بین نامزدهای انتخاباتی امری عادی خواند و گفت: وجود اختلاف سلیقه و گرایش سیاسی موجب می شود تا مردم هر فردی را كه خود بهتر تشخیص دهند برای سكان داری مدیریت اجرایی كشور انتخاب كنند.

وی با قدردانی از روسای ستادهای نامزدهای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری در استان خراسان شمالی، برگزاری این همایش را با هدف ایجاد وفاق بیشتر بین نیروهای ستادی اعلام كرد.

در پایان این نشست روسای ستادهای شش نامزد ریاست جمهوری كه تاكنون اقدام به برپایی ستاد انتخاباتی در استان خراسان شمالی كرده اند به تشریح برنامه های ستاد خود برای مشاركت حداكثری پرداختند.

در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در استان خراسان شمالی بیش از 80 درصد از واجدان شرایط اخذ رای شركت كرده بودند.

در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری 602 هزار و 28 نفر در استان خراسان شمالی واجد شرایط اخذ رای هستند. ك/2

2712/626