به گزارش ایرنا ،توسعه بهداشت،درمان وآموزش پزشكی در شهرستان دزفول به عنوان قطب درمانی منطقه شمال استان خوزستان در دولت های نهم و دهم شتاب گرفته و روند مطلوبی را دنبال می كند.
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشكی دزفول ، تبدیل دانشكده علوم پزشكی دزفول به دانشگاه از مصوبات هیات دولت به استان خوزستان بوده كه محقق شد.
'عبدالرحیم صائمی نیا' با قدردانی از دولت احمدی نژاد بدلیل توجه ویژه به بخش بهداشت ، درمان و آموزش پزشكی دزفول گفت:دولت دكتر احمدی نژاد به حق دین خود به مردم دزفول در بخش درمان را ادا كرد.
رییس دانشگاه علوم پزشكی دزفول افزود: مسوولان دزفول با همكاری با دانشگاه و فراهم آوردن زیرساخت ها و امكانات مورد نیاز ، این دانشكده را مستعد تبدیل به دانشگاه كردند.
وی از رسانه ها به دلیل پوشش مناسب اخبار دانشگاه علوم پزشكی تقدیر كرد و گفت: رسانه ها نقش برجسته ای در متحول شدن دانشكده به دانشگاه داشته و شایسته قدردانی هستند.
صائمی نیا ، تقویت قطب های درمانی و اورژانس و افزودن رشته پزشكی و اتاق عمل را در تبدیل دانشكده علوم پزشكی به دانشگاه موثر دانست و افزود: راه اندازی مراكز جراحی قلب ، شتاب دهنده خطی و نازایی را از دلایل كسب این موفقیت می باشند.
وی اظهار داشت: تولید علم و بالا بردن شاخص های كیفی به منظور ارتقای دانشگاه علوم پزشكی از تیپ دو به سه از اهداف بعدی دانشگاه علوم پزشكی دزفول خواهند بود.
رییس دانشگاه علوم پزشكی دزفول راه اندازی طب سنتی ، رشته فوریت های پزشكی و احداث دانشكده در شهرستان های شوش و گتوند را از برنامه های آینده دانشگاه عنوان كرد و افزود: توسعه دانشگاه علوم پزشكی دزفول ، فشار كار مركز استان را كاهش و منفعت زیادی برای استان خواهد داشت.
وی در خصوص برخی مشكلات و كمبود ها در بخش درمان دزفول گفت: به دلیل حجم بالای كار و كمبود امكانات و نیروی انسانی ، همواره 90 درصد تخت های بیمارستان دزفول اشغال است.
صائمی نیا با اشاره به اینكه اورژانس دزفول ماهانه به 15 هزار نفر خدمات رسانی می كند افزود: مجوز جذب 300 نفر با اولویت مرد در دانشگاه علوم پزشكی دزفول گرفته شده است.
وی اظهار داشت: ارتقای كیفیت خدمات رسانی پس از تبدیل دانشكده به دانشگاه در دستور كار قرار گرفته و امید است با اقداماتی كه در آینده در این زمینه انجام می شود شاهد رضایت هر چه بیشتر بیماران باشیم.
رییس دانشكده علوم پزشكی دزفول ، احداث بیمارستان 100 تختخوابی را یادآور شد و افزود: با احداث این بیمارستان بخشی از حجم وسیع كار كاسته و در نتیجه خدمات رسانی بهتر می شود.
وی گفت: تبدیل دانشكده علوم پزشكی دزفول به دانشگاه باعث افزایش اعتبارات و جذب فوق تخصص در بخش درمان این شهرستان می شود.
صائمی نیا افزود: در سه سال و نیم گذشته بیش از 130 پروژه بهداشتی درمانی در شهرستان دزفول بهره برداری شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشكی دزفول نیز گفت: قطار توسعه دانشگاه علوم پزشكی دزفول به سرعت در حال حركت است .
‘ علیرضا خسروپناه ’ دزفول را قطب بهداشت و درمان شمال خوزستان و بخش هایی از استان لرستان و ایلام دانست و افزود: بزودی شاهد موفقیت و جهش های پژوهشی در دانشگاه علوم پزشكی دزفول خواهیم بود.
وی گفت: تبدیل دانشكده علوم پزشكی دزفول به دانشگاه مطالبه استان خوزستان بود.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشكی دزفول ، تاثیر پذیری بخش بهداشت و درمان دزفول را از تورم یادآور شد و افزود: ارز مرجع و نه مبادلاتی باید در بخش بهداشت و درمان در نظر گرفته شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی دزفول نیز در خصوص مبارزه با پدیده ریزگردها گفت: دانشگاه علوم پزشكی دزفول با تعامل با دیگر دانشگاه های كشور و ارائه آموزش های لازم در خصوص جلوگیری از مضرات گردو غبار اقداماتی انجام داده است.
وی در خصوص چگونگی اجرای طرح پزشك خانواده گفت: این طرح از آغاز سال جاری در 9 استان و 15 دانشگاه و دانشكده بصورت آزمایشی اجرا شده و امید است تا پاییز 92 فراخوان مردمی زده شود.7279/648
تحقق آرزويي ديرينه در دولت احمدي نژاد/
ارتقاي دانشكده علوم پزشكي دزفول به دانشگاه
۱۲ تیر ۱۳۹۲، ۲۱:۵۷
کد خبر:
80723492
دزفول- ارتقاي دانشكده علوم پزشكي دزفول به دانشگاه اتفاقي مهم در بخش بهداشت و درمان در منطقه شمال استان خوزستان مي باشد كه در دولت دكتر احمدي نژاد محقق شد.