دكتر سید 'حسامالدین نبویزاده' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: نقش رسانه ها در فرهنگ سازی و ارتقای سلامت جامعه انكارنشدنی است.
وی بیان كرد: بخش مهمی از آموزش های سبك زندگی سالم با مولفههای بومی از سوی خبرنگاران، اصحاب رسانه و كسانی كه دغدغه سلامت دارند بیان می شود كه باید از همه آنها تقدیر كرد.
نبوی زاده با اشاره به اینكه دانشگاه علوم پزشكی یاسوج تنها مجری طرح 'قلب سالم' در كشور است اظهار كرد:دركشور و كهگیلویه و بویراحمد بیماریهای قلبی و عروقی مهمترین عامل مرگ و میر محسوب می شود و مقابله با این تهدید نیازمند همكاری عمومی است.
رییس دانشگاه علوم پزشكی یاسوج افزایش بخشهای جدید بیمارستانی مانند ICU نوزادان، گسترش بهداشت در روستاها و راهاندازی مراكز سلامت 10 تختخوابی در كهگیلویه و بویراحمد را از برنامه های این دانشگاه برای مقابله با بیماری ها گوناگون اعلام كرد.
نبوی زاده راهاندازی بیمارستانهای جدید و افزایش تجهیزات جدید در مراكز بهداشتی و درمانی را بخشی از اقدامات انجام گرفته در حوزه بهداشت و درمان كهگیلویه و بویراحمد خواند.
وی پرورش نیروهای متخصص و كارآمد را از دیگر مسوولیت های دانشگاه علوم پزشكی یاسوج برشمرد.
نبوی زاده ابراز داشت: ایجاد دانشكدههای جدید مانند دانشكده دندانپزشكی، افزایش اعضای هیات علمی و ارتقای مرتبه علمی آنان، افزایش كمی تعداد دانشجویان و رشتههای تخصصی در كهگیلویه و بویراحمد شتاب چشمگیری به رشد دانشگاه علوم پزشكی یاسوج در منطقه جنوب كشور بخشیده است.
رییس دانشگاه علوم پزشكی یاسوج درباره آمار بالای سرطان در كهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: گرچه در این استان نیز همانند سایر كشور سرطانها یكی از مهمترین عامل مرگ و میر به شمار می رود اما بر اساس پژوهش های انجام شده در این زمینه تفاوتی با سایر استانها وجود ندارد.
671/7533
ياسوج - رييس دانشگاه علوم پزشكي ياسوج گفت:ارتقاي سلامت عمومي و كاهش بيماري ها در كهگيلويه و بويراحمد از مهمترين اهداف دانشگاه علوم پزشكي ياسوج است كه به طور جدي پيگيري ميشود.