'خلیفه بابویی' روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مبارزه بیولوژیك به دلیل كاهش میزان استفاده از سموم شیمیایی كشاورزی صورت میگیرد كه با محیط زیست نیز سازگاری بیشتری دارد.
وی بیان كرد: 50 هكتار از باغات انار روستاهای 'دیل'، 'آرو' و 'مارین' در مرحله دوم طرح برعلیه كرم گلوگاه انارمبارزه بیولوژیك شد.
بابویی افزود: كارشناسان حفظ نباتات و ناظر مزرعه و باغات در این طرح با انجام عملیات ردیابی و مشاهده تخم و لارو آفات ، با رها سازی 30زنبور تریكو گراما در باغات انار باعث كنترل آفات و مهار چشمگیر این آفت شدند.
وی بیان كرد: 50 هزار زنبور تریكوگراما در باغات انار 'امامزاده جعفر' و 'خیرآباد' در مرحله اول این طرح در خرداد امسال رها سازی شد.
بابویی اظهار داشت: طرح مبارزه با آفت شپشك آردالود مركبات در 20 هكتار از باغات لیموترش، پرتقال ونارنگی این شهرستان به منظور جلوگیری استفاده از سموم شیمیایی اجرا شد.
وی با اشاره به اینكه در هر هكتار یك هزار كفشدوزك رها می شود افزود: 20 هزار كفشدوزك كریپتولموس در این باغات در حال رها سازی است.
شهرستان گچساران با داشتن بیش ازیك هزار و 656 هكتار باغ انواع میوه گرمسیری در مناطق مختلف ، سالانه نیمی از مركبات استان از جمله پرتقال ، لیمو ترش ، انار و نارنگی تولید و روانه بازار مصرف می كنند .
7461/627
گچساران- مسوول حفظ نباتات گچساران گفت: مرحله دوم طرح مبارزه بيولوژيك برعليه آفات در 70 هكتار از باغات مركبات دهستان بويراحمد گرمسيري گچساران اجرا شد.