۲۰ مرداد ۱۳۹۲، ۱۶:۴۴
کد خبر: 80769739
T T
۰ نفر
هنرمند پيام عشق و دوستي را به نسل هاي بعد از خود منتقل مي كند

تهران بزرگ - بانوي هنرمند نقاشي گفت: هنرمند با هنر خود مي تواند، پيام عشق و دوستي را به نسل هاي بعد از خود منتقل كند.

'رعنا قلی زاده' روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا هنر را نوعی خلاقیت ذهن دانست و بیان كرد: هنر یعنی فعال كردن نیروهای خفته در وجود انسان و نقاشی سفر به دنیای درون، سفر به گذشته و آینده است و یك نقاش همیشه در حال سفر است.

وی همچنین نقاشی را هنر عشق به هستی و به تصویر كشیدن زیبایی های خلقت، عنوان كرد و گفت: با توجه به تاریخ زندگی بشر، نقاشی بیان كننده زبان حال اجتماعی و فرهنگی جوامع بشری در طول تاریخ است.

قلی زاده اظهار كرد:‌ نقاشی هنری است كه با روح و روان آدمی آمیخته است و نمی توان هیچ گروهی از انسان ها را عاری از این هنر برشمرد.

وی بهترین لحظات زندگی یك نقاش را زمانی دانست كه قلم موی نقاشی در دستانش قرار دارد و برروی بوم نقش آفرینی می كند.

وی علاقه مندی و عشق ورزی به هر رشته هنری را مهم دانست و ادامه داد:‌ افراد و هنرمندان با عشق و علاقه به حرفه و هنر خود می‌ توانند بهترین كار را ارائه دهند.

این بانوی هنرمند كشورمان افزود: بهترین موفقیت هایی كه در رشته هنر می توان به دست آورد آنكه هنرمندان در دانشگاه ها، هنرستان ها و مراكز هنری در خدمت بهترین جوانان كشور و هنردوستان و هنرآموز باشند.

وی برپایی نمایشگاه ها و ارائه بهترین آثار خود را سبب ماندگاری اثر و انتقال تجربیات و پیام های عشق و دوستی به نسل های بعد از خود عنوان كرد.

قلی زاده با بیان اینكه هنر را نمی توان منحصر به گروه خاصی دانست اظهار كرد: باید‌ سطح آموزش و فرهنگ به گونه ای باشد كه تمام طبقات اجتماع بتوانند رشته های هنری از جمله نقاشی را شناخته و از آن لذت ببرند.

این هنرمند نقاش كه دوران نوجوانی را به كسب تجربه های اولیه از دنیای رنگ ها و هنر نقاشی گذارانده افزود: سال 1359 وارد هنرستان كمال الملك شده و خود را در دریای هنر شناور دیدم.

وی ورود به هنرستان كمال الملك و آشنایی با استادان هنر نقاشی همچون بانگیز، برومند، شریف آبادی، حسین شیخ كه یكی از شاگردان استاد كمال الملك است، را در پیشرفت هنرنقاشی خود موثر دانست.

قلی زاده با اشاره به ضرورت بهره گیری از استادان برجسته در ارتقا سطح هنری یك هنرمند نوآموز اظهار كرد:‌ آشنایی با استاد آقایی یورا قازاریان و پانزده سال آموزش و تكمیل دوره های طراحی و رنگ روغن نزد وی، در كسب موفقیت هنری ام نقش ویژه ای داشت.

این هنرمند نقاش بیان كرد:‌ در سال 1380 با استاد 'حسین مشیر' آشنا شدم و تجربه نقاشی گچ، پاستل و آبرنگ را از ایشان آموختم.

وی گفت: تجربه نشان می دهد كه رنگ ها با یكدیگر در تعامل هستند و من آموختم كه ما انسان ها نیز باید با یكدیگر در تعامل باشیم.

تهرام/7244/591
۰ نفر