مهندس 'مهرداد شريفي' شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهارداشت: همچنين 50 مورد نمونه برداري از نمك، 32 مورد آرد، 705 نمونه برداري از نان و نيز 409 مورد نمونه برداري از ساير مواد غذايي جهت ارجاع به آزمايشگاه جهت آزمايش از نظر تعيين قابليت مصرف انساني و كنترل آلودگي هاي احتمالي در فرايند توليد انجام شده است.
وي افزود: از آنجا كه سلامت مواد غذايي ارتباط مستقيمي با سلامت جامعه و مصرف كننده دارد، نمونه برداري و كنترل مواد غذايي در سطح توليد و عرضه از مهم ترين راه هاي تعيين كننده سلامت مواد غذايي است.
7157/641
بيش از دو تن ماده غذايي غير قابل مصرف در اهواز كشف و نابود شد
۲۳ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۵۵
کد خبر:
80814691
اهواز-رييس مركز بهداشت شرق اهواز گفت: در پنج ماه امسال، بيش از دو تن ماده غذايي غير قابل مصرف توسط كارشناسان بهداشت محيط مركز بهداشت شرق اهواز كشف و از چرخه مصرف خارج شد.