۲۳ مهر ۱۳۹۲، ۷:۵۷
کد خبر: 80860584
T T
۰ نفر
كردستان نيازمند ايجاد بسترهاي لازم به منظور توسعه صنعت گردشگري است

سنندج - نائب رييس انجمن دفاتر مسافرتي كردستان اين استان را يكي از نقاط گردشگر پذير كشور دانست و بر ايجاد بسترهاي لازم براي توسعه و رونق گردشگري در اين استان تاكيد كرد.

هوشنگ جواهري روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، افزود: چند سال است كه در زمينه صنعت گردشگري، شاهد يك رويكرد جديد در سطح كشور و استان هستيم كه بايد امكانات و زيرساخت هاي مورد نياز نيز فراهم شود.

وي با اشاره به اينكه رشد قابل توجه صنعت گردشگري هم از لحاظ كمي و كيفي به صورت محسوس قابل لمس است، گفت: ورود بيش از 9 ميليون مسافر در شش ماه اول امسال به استان كردستان را به اين معني دانست كه كردستان به عنوان مقصد گردشگري در سبد گردشگري مردم ايران قرار گرفته است.

نايب رييس انجمن دفاتر مسافرتي كردستان ادامه داد: تلاش‌هاي زيادي در راستاي معرفي و رسيدن استان به اين موقعيت از سوي مسوولين انجام شده است كه جاي قدرداني دارد.

وي وجود امنيت پايدار در سايه تلاش‌ نيروهاي نظامي و انتظامي را مهمترين عامل ورود اين ميزان مسافر به استان عنوان كرد و گفت: بايد با برنامه‌ريزي درست از ظرفيتي كه براي استان ايجاد شده بهترين بهره را برد.

جواهري، داشتن برنامه براي استفاده از ظرفيت گردشگران را ضروري دانست و تصريح كرد: تلاش در راستاي افزايش تعداد گردشگران پايدار كه موجب درآمدزايي براي استان مي‌شوند بايد در دستور كار قرار گيرد.

به گفته وي، كردستان به دليل ارتباطي كه با كشور عراق دارد امروزه به عنوان يكي از ظرفيت‌هاي گردشگري شمال عراق مطرح است.

وي بر تلاش بيش از پيش در راستاي تبديل گردشگران داخلي به توريست‌هاي پايدار تاكيد كرد و گفت: ايجاد بسترهاي مناسب به منظور تقويت ورود گردشگران عراقي با توجه به درآمدزايي نيز بايد مورد توجه قرار بگيرد.

به گفته نايب رييس انجمن دفاتر مسافرتي كردستان، صنعت گردشگري و توريست جايگزيني براي توسعه استان است كه بايد به صورت ويژه مورد توجه مسوولين قرار گيرد.

جواهري تصريح كرد: بسته گردشگري ايران بعد از سال‌ها در سبد گردشگري توريست هاي عراقي قرار گرفته است و اين مهم مي‌تواند نقش بسزايي در توسعه بيش از پيش استان كردستان داشته باشد.

وي با اشاره به ميزان سودآوري گردشگران عراقي در استان تصريح كرد: بر اساس محاسبه براي ايجاد هر فرصت شغلي در استان 100 ميليون ريال نياز است كه با ورود سه گردشگر عراقي اين هزينه تامين مي‌شود.

نايب ريس انجمن دفاتر مسافرتي كردستان، توجه به زيرساخت‌ها را مهم‌ترين عامل در افزايش و توسعه گردشگري در استان خواند و گفت: به منظور فراهم نمودن شرايط مطلوب گردشگري، افزايش تعداد مراكز اقامتي بايد به صورت ويژه در دستور كار مسوولين قرار گيرد.

به گفته جواهري، بهبود وضعيت راه‌هاي استان، افزايش پروازهاي داخلي و خارجي، ايجاد سايت‌هاي تفريحي، ايجاد فضاي كسب و كار سالم با رعايت حقوق يكديگر، آماده ‌سازي سايت تفريحي و حمايت دولت از دفاتر خدماتي مسافرتي از ديگر نيازهاي استان در راستاي توسعه گردشگري است.

نايب رييس انجمن دفاتر مسافرتي كردستان در پايان اعطاي تسهيلات به دفاتر خدمات مسافرتي با هدف ارتقا امكانات و آموزش نيروهاي انساني مرتبط با حوزه گردشگري را از ديگر نيازها در اين حوزه برشمرد.ك/3

7346/533