به گزارش ايرنا، رحيم قاسميه،چهارشنبه درنشست هماهنگي برگزاري جشنواره منطقه اي اختراعات خليج فارس افزود: اين موسسه ها شامل مراكز مشاوره اي، بنگاه هاي سرمايه گذاري ريسك پذير و صندوقهاي مختلفي كه تسهيلاتي در اختيار نوآوران قرار ميدهند، است.
وي گفت:از موسسه ها دعوت شده تا به تجاريسازي اختراعات ارائه شده در جشنواره منطقه اي خليج فارس كمك كنند.
قاسميه گفت:فرايند تجاريسازي و صنعتي كردن اختراعات ازجمله دغدغههاي مخترعان و فعالان اقتصادي و به تشكيل شبكه ارتباطي نياز دارد كه بخش تجاريسازي جشنواره خليج فارس با هدف نهادينه كردن فرهنگ تجاريسازي و كسب ثروت از دانش و هدف راهبردي تبديل ايده به محصول، ايجاد شده است.
رييس بنياد نخبگان استان بوشهر گفت:دراين بخش نوآوران و پژوهشگران استانهاي شركتكننده در قالب اشخاص حقيقي يا شركتهاي خصوصي، اختراعات خود را براي جذب سرمايهگذار، توليد و يا تكميل طرح ارائه ميكنند.
وي با بيان اين كه دالان تسهيلكنندگان يكي از زيرمجموعههاي بخش تجاريسازي جشنواره منطقه اي اختراعات خليج فارس است ادامه داد: اين بخش به عنوان يكي از بخشهاي مهم بخش تجاريسازي در خلال برگزاري جشنواره با حضور شركت سنجش فناوري پارك پرديس تهران به مشاوره حقوقي مخترعان، مشاوره تهيه طرح كسب و كار و ارزشگذاري محصول ميپردازد.
قاسميه در باره اتاق مذاكره سرمايهگذاران (cip ) در اين جشنواره اظهار كرد: اين بخش با هدف نظارت بر قراردادهاي در حال انعقاد بين مخترعان و سرمايهگذاران پيشبيني شده است و زمينه مناسبي براي گفت وگو و تبادل نظر در زمينه سرمايهگذاري و ارتباط موثر بين سرمايهگذاران و مخترعان است.
وي بيان كرد: براي اينكه بتوانيم نياز استانها و كشور را در اختيار مخترعان و نوآوران كشور قرار دهيم، از همه سازمانها، ارگانها و شركتهاي بزرگ دولتي و خصوصي كشور دعوت كردهايم تا اگر در زمينه خاصي نياز به فناوري و نوآوري دارند، با دريافت غرفهاي نيازهاي تكنولوژي و علمي خود را اعلام كنند.
قاسميه گفت: بخش ويژه تغذيه و سلامت نيز در اين جشنواره كه با همكاري دانشگاه علوم پزشكي بوشهر مديريت مي شود با رويكرد فرهنگ سازي و مشاوره در بخش سلامت تن و روان جامعه ديده شده است.
وي اضافه كرد: غرفههاي مواد غذايي ويژه و مجوزدار از مراكز معتبر، برگزاري كارگاههاي آموزشي با رويكرد تغذيه و سلامت تن و روان، بررسي طرحها و ايدههاي فناورانه در حوزه ورزش و تربيت بدني و ويزيت رايگان شركتكنندگان در جشنواره به وسيله پزشكان متخصص از برنامههاي پيشبيني شده براي بخش سلامت و تغذيه است.
قاسميه گفت: برگزاري كارگاه هاي مباني خلاقيت، ايدهپردازي و توسعه ايده، فرآيند تجاريسازي محصولات دانشبنيان و آموزش و تهيه طرح كسب و كار (BP ) براي عموم شركتكنندگان از برنامه هاي جنبي جشنواره منطقه اي خليج فارس است.
رييس بنياد نخبگان استان بوشهر افزود: در اين جشنواره همه ايدهها، خلاقيتهاي مبتكران و نوآوران كه حتي قابليت ثبت اختراع ندارند نيز حضور مييابند و از مشاورههاي تخصصي صاحبنظران براي تكميل اختراع خود بهرهمند ميشوند.
در برگزاري اين جشنواره معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و بنياد ملي نخبگان به مدت سه روز از 26 تا 28 ماه آذر سالجاري در محل دائمي نمايشگاههاي بينالمللي بوشهر برگزار خواهد شد.
داشتن گواهي ثبت اختراع در پنج سال اخير، داوري نشدن اختراع از طريق بنياد ملي نخبگان در جشنوارههاي قبل و دارا بودن حداقل يك محصول با نمونه اوليه يا آزمايشگاهي از شرايط شركت در جشنواره است.
حائزين شرايط ميتوانند تا تاريخ 15 آبان جاري با مراجعه به تارنماي بنياد نخبگان استان بوشهر، ضمن اطلاع از شرايط و جزئيات شركت در جشنواره نسبت به نامنويسي اقدام كنند.
نامنويسي در اين جشنواره رايگان است و هزينهاي بابت آن از مخترعان دريافت نميشود. ك/2
629/539 /675
زمينه حضور موسسه هاي تجاري سازي اختراعات درجشنواره خليج فارس فراهم شد
۸ آبان ۱۳۹۲، ۱۲:۲۵
کد خبر:
80881877
بوشهر- رييس بنياد نخبگان استان بوشهر گفت:زمينه حضور موسسه هايي كه به تجاري سازي اختراعات نخبگان كمك ميكنند در جشنواره منطقه اي اختراعات خليج فارس فراهم شده است.