به گزارش ایرنا، حجت الاسلام' محمدعلی نكونام' روز پنجشنبه در نشست هماهنگی شورای ستاد اقامه نماز چهارمحال وبختیاری، اظهار داشت: اگر نماز به درستی در جامعه نهادینه شود، كارگشای انسان در زندگی خواهد بود.
حجت الاسلام نكونام، كمال انسان را در سایه پیوند وی با نماز بیان كرد و افزود: اگر عموم جامعه نسبت به برگزاری و برپایی نماز حساس شوند، جامعه به رشد و پویایی خود می رسد.
امام جمعه شهركرد برگزاری همایش جوانان عاشورایی و یاوران نماز چهارمحال وبختیاری در هشتم ماه محرم را در راستای ترویج فرهنگ نماز، مؤثر دانست و گفت: باید تلاش كنیم جوانان و نوجوانانمان را با فرهنگ نماز و عاشورا عجین كنیم تا دسیسه های دشمن بر باد شود.
رییس شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری تدوین شیوه نامه ها و دستورالعمل هایی كه برای مدارس آموزش و پرورش در بحث نماز را مفید خواند و بیان داشت: اجرایی شدن این شیوه نامهها در مدارس نیز نیازمند عزم راسخ و جدی است.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال وبختیاری و امام جمعه شهركرد، بر برگزاری باشكوه نماز ظهر عاشورا تأكید كرد.
547/
![امام جمعه شهركرد:جایگاه آموزش احكام در مدارس تبیین نشده است امام جمعه شهركرد:جایگاه آموزش احكام در مدارس تبیین نشده است](https://img9.irna.ir/old/Image/1392/13920809/80883815/N80883815-5088922.jpg)
شهركرد - نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهركرد با انتقاد از نگاه موجود در مدارس به موضوع آموزش احكام، گفت:جایگاه آموزش احكام در مدارس تبیین نشده است.